Κλεισμένη η μεταγραφή του Γούτα στον Ολυμπιακό για τις αθηναϊκές εφημερίδες

Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή του Γούτα στον Ολυμπιακό οι αθηναϊκές εφημερίδες, αναπαράγοντας με ενάμισι μήνα καθυστέρηση όσα και το ThrakiSportS έχει γράψει σχετικά με επικείμενη μετακίνηση του θασίτη αμυντικού στο λιμάνι του Πειραιά το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Μία ημέρα μετά το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, έρχεται την Τρίτη η Live Sport να κάνει πρωτοσέλιδη την επικείμενη μετακίνηση, αναγράφοντας μάλιστα ότι ο Γούτας θα είναι ο νέος Μανωλάς. Υπενθυμίζεται ότι για να δει τον Γούτα ταξίδεψε προ ημερών στα Πηγάδια ο Περέιρα για να δει τον πρόσφατο αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, για το Κύπελλο,  και λέγεται ότι έδωσε την συγκατάθεσή του.

Αυτό που έκανε πιο έντονη την φημολογία ότι ο Γούτας είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό είναι η μη χρησιμοποίησή του από τον Λουτσέσκου στον αγώνα του Σταδίου Καραϊσκάκη. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο αθηναϊκός Τύπος, σε αυτό το διάστημα, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση είτε από την πλευρά της Ξάνθης είτε του Ολυμπιακού είτε του παίκτη για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Την ίδια ώρα πάντως, υπάρχουν και δημοσιεύματα που θέλουν τον Γούτα να μην έχει κλείσει ακόμα στον Ολυμπιακό αλλά αντιθέτως την Ξάνθη να λαμβάνει προσφορές από συλλόγους του εξωτερικού και να εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει κάπου έξω, εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της.

Λέγεται ότι ο Πανόπουλος ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ, έχει συμφωνήσει σε κατάτι μικρότερο με τον Μαρινάκη σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά έχει κρατήσει και την δικλείδα για να τον μοσχοπουλήσει αν του δοθεί η δυνατότητα για να επαναληφθεί ντίλ σαν και αυτό με την Ζενίτ για τον Λοντίγκιν.

Με την ευκαιρία, η Ζενίτ είναι από τοις ομάδες που ακούστηκαν για τον Γούτα. Σε διάφορα δημοσιεύματα επίσης έχει αναγραφεί ότι “για τον ποδοσφαιριστή έχουν κινηθεί και σύλλογοι από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ρωσία, με τους Ρώσους μάλιστα να φέρονται να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό”.

Προτού ωστόσο βγάλει ο Πανόπουλος κάποια ανακοίνωση για το ποιοι είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Γούτα, όπως έκανε ενάμισι χρόνο πριν, ας κλείσει το ρεπορτάζ εδώ με την επισήμανση ότι η γενική αίσθηση που υπάρχει στον αθηναϊκό Τύπο είναι ότι ο Γούτας έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Και ότι η μόνη περίπτωση για να μην συμβεί αυτό, είναι να έρθει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.