ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα των Αμπελακίων με τον Ακρίτα Ορμενίου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Σε έναν βαρύ σε πολλά σημεία αγωνιστικό χώρο διεξήχθη η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής για τον Β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας, στην οποία η Α.Μ.Ο. Αμπελακίων υποδέχθηκε τον Ακρίτα Ορμενίου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 0-4.

Ο Ακρίτας ήταν ανώτερος σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού χάνοντας πολλές ευκαιρίες, έχοντας δοκάρια και σημείωσε τέσσερα όμορφα τέρματα. Η Α.Μ.Ο.Αμπελακίων  αγωνιζόταν με ενδεκάδα ανάγκης έχοντας βασικές απουσίες και κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος.

Ο Ακρίτας από την αρχή είχε τον έλεγχο του αγώνα, στο 16΄ σε σέντρα του Μεσονύχτη από αριστερά ο Ζέλιος με κεφαλιά στελνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Στο 30΄έχουμε το 0-1 με πλασέ του Καρατεπελή. Στο 41′ νεο δοκαρι για το Ορμένιο από τον Ζέλιο και με προβάδισμα ενός τέρματος για το Ορμένιο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 67΄είχαμε το 0-2 με μακρινό σουτ του Κιολέ, το 0-3 στο 80′ έκανε ο Θεοδοσίου με πλασέ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε πάλι ο Καραπετελής. Άριστος ο διατητής του αγώνα Τσοπουλίδης κανένα πρόβλημα και για τους βοηθούς του Σταφυλά και Χαραλαμπίδη.

Α.Μ.Ο. ΑΠΕΛΑΚΙΩΝ: Τερζούδης Κ, Ασημάκης, Κωνσταντινίδης, Καδόπουλος, Καψαλίδης, Πεχλιβανίδης, Βαρσαμακίδης, Τερζούδης, Θεοχαρίδης Κ, Τσιγκούνης, Θωμαΐδης
ΑΚΡΙΤΑΣ ΟΡΜΕΝΙΟΥ: Βασιλειάδης Β, Δημητριάδης, Μεσονύχτης (45΄Παπιντσούδης) , Παπατχιούδης, Φίλτσης, Πασακαλίδης, Καρατεπελής, Βασιλειάδης Δ.(65΄Θεοδοσίου), Ζέλιος, Κιολές, Θεοχαρίδης Χ. (81΄Σωτηριάδης)