Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Σουφλίου στη Χαλάστρα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στην Χαλάστρα έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για το πρωτάθλημα της γ΄Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του τοπικού Καμπανιακού και του Εβρου Σουφλίου. Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στο ματς της 22ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου και με αυτόν το Σουφλί έφτασε τους 27 πόντους στο πρωτάθλημα.

Από ένα βαθμό προσέθεσαν στην συγκομιδή τους, Καμπανιακός και Έβρος Σουφλίου, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα του πρώτου για την 22η ημέρα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 35’ με αυτογκόλ του Ραγκαβίνα, ενώ ο Καμπανιακός έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-1 στο 60’ με γκολ του Αντωνιάδη.

Με την έναρξη του παιχνιδιού όπως γράφει το kampaniasports, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους και απείλησαν με τους Προβατίδη, Ραγκαβίνα, Χρήστου χωρίς να μπορέσουν να ανοίξουν το σκορ.Μετά το πρώτο 10λεπτο η ομάδα από το Σουφλί άρχισε να  κερδίζει έδαφος και να ισορροπεί το παιχνίδι. Στο 35΄γίνεται το 0-1 όταν ο Ραγκαβίνας στην προσπάθειά του να αποκρούσει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με το σκορ να είναι στο 0-1 οι γηπεδούχοι ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο δυνατά και στο 53΄ο πρώην μέσος του Άρη Αντωνιάδης με έναν κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή φέρνει το ματς στα ίσια 1-1. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοφάριση ανεβάζουν κι άλλο την πίεση και φτάνουν εύκολα στην αντίπαλη εστία αλλά δεν καταφέρνουν να σκοράρουν αφού πότε ο Χρήστου και πότε ο Προβατίδης, Υψηλός, Ραγκαβίνας και Σιδηρόπουλος, δεν σημαδεύουν σωστά και δε μπόρεσαν να νικήσουν τον πολύ καλο Μπινόπουλο και να σπάσουν την αμυντική διάσπαση του Ουσταμπασίδη.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Δουρμούσης (46’ Υψηλό ς), Τρικαλινός, Πόπσης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Κουκουλέκης, Αντωνιάδης, Χρήστου  (81’ Σιδηρόπουλος), Σαπανίδης (69’ Κουντουράς), Προβατίδης

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπαμνιός (86’ Αντωνιάδης), Παναγιώτου, Κίτσος, Λίτσιος, Εφραιμίδης, Εμέτ, Λαμπερνάκης, Αμέτ (59’ Σκερλετίδης), Δραγανίδης (57’ Ναθαναηλίδης), Τοπούζης