«Ζω ένα déjà vu από το ματς με τον Πανθρακικό», η δήλωση Δέλλα στην συνέντευξη Τύπου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την μερίδα των οπαδών που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε την διακοπή του αγώνα. Επισήμανε μάλιστα πως… ζει ένα déjà vu, αναφερόμενος φυσικά στο ματς με τον Πανθρακικό.

 

«Γα συναισθήματα είναι περίεργα. Για το ματς ήταν ένα ντέρμπι. Δυνατό ματς με δυο καλές ομάδες άσχετα αν μας χωρίζει μια κατηγορία. Αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς για μένα και την ομάδα ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα γκολ σε ένα ματς που το ελέγχαμε χωρίς να δεχτούμε πίεση και φάσεις. Είχαμε τις δικές μας φάσεις για γκολ» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ζω ένα déjà vu με το σημερινό. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό γιατί έχουμε μιλήσει πολλές φορές και ο μόνος αντίπαλος που δεν κερδίζεις είναι η βλακεία. Δεν θέλω να μείνω σε αυτούς. Ευχαριστώ τις χιλιάδες κόσμου μέσα από την καρδιά μου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια και στα παιδιά. Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο ήραν κάτι στο οποίο θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά ο τρόπος που αποκλειστήκαμε μας πικραίνει. Στο τέλος δεν πέρασε ο καλύτερος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που με λυπεί είναι το déjà vu που ζω σήμερα. Είναι λυπηρό να μην βάζουμε μυαλό από τα λάθη μας. Είμαι δίπλα στους παίκτες μου. Έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει και του χρόνου με το καλό να δούμε ένα πολύ καλό ματς».

Για το αν ο τρόπος που διεκόπη το ματς θα επηρεάσει τους παίκτες για τη συνέχεια τόνισε: «Σήμερα είχαμε πολλούς Έλληνες που αντιλαμβάνονται το μέγεθος και το βάρος της φανέλας. Είναι λογικό όταν έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, στο τελευταίο λεπτό να δέχονται το γκολ και να τους «κλέβουν» έστω το δικαίωμα στο να τους χειροκροτήσουν τον κόσμο γιατί ήταν μια τεράστια εμπειρία γι αυτούς. Εντός κι εκτός έδρας έδειξαν χαρακτήρα κι έδειξαν πως μπορούν να φορούν αυτή τη φανέλα. Δε νομίζω να μας επηρεάσει γιατί έχουν χαρακτήρα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας απερίσπαστοι για το πρωτάθλημα και την άνοδο της ομάδας».

Για το αν αποτελεί στοίχημα η αποφυγή ενός ανάλογου déjà vu στο μέλλον: «Δεν είναι δική μου δουλειά. Όλος ο κόσμος να ξέρει πως όσοι είμαστε εδώ από τον πρόεδρο ως τον κηπουρό προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Αν 5-10 θέλουν το κακό της ομάδας…».

Για την αντίδραση του Περέιρα: «Την αφήνω στην κρίση σας. Μη με βάζετε στη διαδικασία να κρίνω συνάδελφο. Σήμερα για 89 λεπτά αποδείξαμε πως θέλουμε κάτι άλλο από αυτό που ήδη υπάρχει. Αυτοί είμαστε κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Για το αν επηρέασε ο τραυματισμός του Μάνταλου: «Σίγουρα είναι σημαντικό κομμάτι του παζλ αλλά και μετά την αλλαγή του δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και ανά πάσα στιγμή όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν κάποιον».

Για την διαφορά στις αντιδράσεις του Αραβίδη στον τραυματισμό του Μανιάτη και των υπευθύνων του Ολυμπιακού μετά το γκολ: «Με αυτή τη λογική δεν είναι ούτε υπεύθυνοι ούτε επίσημοι».

Για την διαμαρτυρία του Ανέστη στο γκολ: «Τα παιδιά μου είπαν πως το γκολ μπήκε με το χέρι. Δεν έχω άποψη όμως για να πω σίγουρα πως ισχύει. Όπως και να χει είμαι περήφανος για τα παιδιά, για τον κόσμο που είχε φανταστική συμπεριφορά αλλά δυστυχώς 1-2 λεπτά μετά το γκολ έγινε το μοιραίο. Γι’ αυτό είπα ότι ζω déjà vu με το ματς με τον Πανθρακικό».