Ειρωνικές δηλώσεις Σιόβα για τον κόσμο της ΑΕΚ και εγκώμια για Μαρινάκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Δημήτρης Σιόβας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έκανε δηλώσεις με τις οποίες προκάλεσε (μάλλον αρνητική) εντύπωση. Όπως τόνισε αυτοί που… έρχονται στο γήπεδο, το έκαναν για να δουν τον Ολυμπιακό, αφήνοντας προφανώς υπαινιγμούς για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που γέμισαν το ΟΑΚΑ.

 

Ο Δραμινός αμυντικός, που αναδειχθηκε από τις ακαδημίες της Ξάνθης, αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη αφιερώνοντάς του τη νίκη και δηλώνοντας σίγουρος πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα φτιάξει μεγάλη ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

«Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι γιατί είχαμε τραυματίες και χτύπησε ο αρχηγός μας. Ξέρουμε όλοι πόσο τον χρειαζόμαστε, εγώ στενοχωρήθηκα πολύ γιατί χτύπησε ο αδερφός μου. εύχομαι να γυρίσει υγιής όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ τελείωσε. Με αυτά που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα, έγινε διακοπή, δεν ξέρω αν υπάρξει τιμωρία ή κάτι άλλο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, εμείς κερδίσαμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σιόβας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας έστω και με ομάδα Β’ Εθνικής. Δεν δώσαμε χαρά νωρίτερα στα ντέρμπι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και τα κακά αποτελέσματα και το να μην μπορείς να βγάλεις αυτά που θέλεις στο γήπεδο. Σήμερα δώσαμε χαρά στον κόσμο και πάμε για το νταμπλ σαν μεγάλη ομάδα».

Ενώ στη συνέχεια, ο λόγος του έγινε αρκετά ειρωνικός αναφέροντας: «Ξέρω ότι έγινε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και μας είχαν στρεσάρει ότι θα γίνει το ματς και ότι πολύς κόσμος έρχεται από παντού. Ωραίος κόσμος, από παντού, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήρθαν εκεί που ήμασταν εμείς. Όπως είδαμε σήμερα μόνο εμείς παλέψαμε. Ήρθαν λοιπόν για να δουν τον Ολυμπιακό, εμείς κερδίσαμε δεν μας ενδιαφέρει τι λένε για τη διακοπή. Εμείς παλέψαμε, είχαμε μια ατυχία με τον Παναθηναϊκό που δεν τη θέλαμε. Σήμερα κάναμε χαρούμενο τον κόσμο».

Τέλος, αναφερόμενος στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είπε: «Ήθελα να βγω να τα πω γιατί έχω δυο χρόνια να μιλήσω. Είμαι στην ομάδα και δεν έχω μιλήσει, θα είμαι και τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μεγάλο πρόεδρο και θα φτιάξει μια πολύ μεγάλη ομάδα, του αφιερώνουμε τη νίκη. Θα δημιουργήσουμε ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πρόεδρε για σένα, για τον κόσμο και να μας στηρίξετε».