ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα της Λυκόφης με τους Καππαδόκες

Σε ένα παιχνίδι όπου οι Καππαδόκες ήθελαν τη νίκη για να βρίσκονται στο πόντο και κοντά στην Ένωση Ανθειας Αριστείνου, η Ομόνοια Λυκόφης προέβαλε ισχυρή αντίσταση στο γήπεδο της Λυκόφης και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.  

Αρκετοί οι φίλαθλοι  βρέθηκαν στο γήπεδο της Λυκόφης  και παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με λιγοστές φάσεις,όπυ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 90′ και έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την Ένωση Ανθειας Αριστείνου, ενώ η Ομόνοια με 20 βαθμούς βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει ο Thrakiotis, οι Καππαδόκες ανοίξαν το σκορ για το 0-1 στο 75΄με τον Καλέτσιο ύστερα από λάθος συνεννόηση στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ στο 90΄ο διαιτητής Πεχλιβανίδης έδωσε πέναλτι για λογαριασμό των γηπεδούχων, όταν ο Κουτσούλας κέρδισε το πέναλτι από τον Απότα, και ο Λειβαδίτης σκόραρε για το τελικό 1-1, αφού την εκτέλεση την απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των Καππαδόκων Σπυριάδης.

Διαιτητής του αγώνα ο Πεχλιβανούδης με βοηθούς τους Σουμάκα,Τουντζιαράκη

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΗΣ (Χατνάκης): Ματθιουδάκης, Παπαναστασίου, Μούτλιας (79′ Πίτσικος), Τραγιανός, Καραγιάννης, Ράλλης, Κουρούδης, Κουτσούλας, Δεμιράκος, Λειβαδίτης, Νταβρανίκας (94′ Μύρος).

ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ (Αλεξόπουλος): Σπυρίδης, Κατσέλης, Βάρναλης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Καλέτσιος, Παπάς (Τσιακιρίδης 60΄), Κουτσούκης (74′ Τόκας), Δεδελούδης (85′ Γύλος), Μαρασλής