ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κάλεσμα στον κόσμο με δωρεάν είσοδο και δώρο μια φανέλα του Απόλλων Πατρών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Τον Αστέρα Καβάλας υποδέχεται το Σάββατο (28/2) στις πέντε το απόγευμα η ΑΕ Κομοτηνής, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ που θα κρίνει πολλά για την άνοδο. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, επανάληψη του ημιτελικού του κυπέλλου προ ολίγων ημερών, που όλοι στην Κομοτηνή φιλοδοξούν ότι θα έχει διαφορετική κατάληξη.

 

Η ομάδα του Βασίλη Στοάκη θέλει τη νίκη, αφενός για να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και αφετέρου, και το πιο σημαντικό, για να ξεκινήσει με το δεξί τη β΄ φάση στην προσπάθεια που κάνει για διάκριση στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ημίχρονο του ματς, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε αθλητές των ακαδημιών, ενώ θα μοιραστούν προσκλήσεις σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, οι οποίες θα είναι αριθμημένες, και ακόμη, θα γίνει κλήρωση για μία υπογεγραμμένη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, προσφορά της ομάδας της Αχαΐας, για την οποία η ΑΕ Κομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες της.

Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη, και οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίχτη και σε αυτόν τον αγώνα.