ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αστέρας Αιγείρου – Δόξα Προσκυνητών

Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης προκρίθηκε η Δόξα Προσκηνυτών. Στο  Ενωσιακό γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής «Γεώργιος Παπαδριέλλης» διεξήχθη ο επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας της νίκης με 2-1 των Προσκυνητών πριν από δύο εβδομάδες επί του Αστέρα Αιγείρου. Η ομάδα της Δόξας κέρδισε και πάλι, αυτή τη φορά με 2-0 και πέρασε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει ξανά τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που κανονικά είχε αποκλείσει τον τρίτο γύρο του κυπέλλου αλλά ξαναβρίσκει κοντά της στον τελικό!

Όπως αναφέρει το “Περισκόπιο”, στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και είχαμε όλο και όλο μία καλή φάση, στο 20΄ σε σουτ του Ξενάκη για τη Δόξα. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο Αστερας με ένα γκολ περνούσε στον τελικό, το σκηνικό άλλαξε με την φιλοξενούμενη ομάδα της Δόξας Προσκυνητών να μπαίνει δυνατά στον αγώνα.

Στο 47΄ μια κεφαλιά του Τσώνη από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ξενάκης πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 50΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Ξενάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Τρίχας με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 73΄ από μπαλιά του Τρίχα ο Ραμαντάνης ντρίπλαρε τον Βοϊνιάδη και με σουτ έγραψε το τελικό  0-2, που έφερε τους φιλοξενούμενους στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Μιχάλη Χαρίτση και Σεζγκίν Μπερμπέρ .

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ (Τσαλίδης): Δημάκης, Κισσούδης (75΄ Φωτιάδης), Κουρτίδης, Βοϊνιάδης, Πατσαλής, Ζούκας, Αραμπατζής Γ. (60΄ Τουρασανίδης), Τροκάνας, Μαυράκης, Αραμπατζής Μ. (70΄ Ξενοδοχίδης), Καρβουνιάρης
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Παπαδόπουλος, Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Ζάνταλης, Γεμενετζής, Τρίχας, Ξενάκης, Γιαννακίδης (63΄ Λιάρος), Σταύρου, Τσώνης (88΄ Βελημβασάκης), Βάσκος (85΄ Ντράτζη)