Δηλώσεις Βασιλακάκη και Tσιομλεκίδη μετά τον αγώνα Πανσερραϊκός – Εθνικός

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Τσιομλεκίδης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και πως βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση, αν και θα μπορούσαν στο τέλος να κλέψουν κάτι από το παιχνίδι. Ευχαριστημένος για τη νίκη του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε ο κομοτηναίος τεχνικός της ομάδας, Κώστας Βασιλακάκης δίνοντας συγχαρητήρια   στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης  που παίζει σωστό και με ταχύτητα ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε για τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Τσιομλεκίδης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο serresgoal:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη δίκαιη νίκη που πέτυχε, αφού ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια κέρδισε. Εμείς προσπαθούμε με στις 2 βδομάδες που είμαι στον πάγκο του Εθνικού να ανασυνταχθούμε και να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ. Ξέραμε από την αρχή ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί ο Πανσερραϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το παιχνίδι του Α΄γύρου που εγώ το είδα από την κερκίδα κι έχει κάνει και αξιόλογες μεταγραφές. Μ’ άρεσε πολύ  ο τρόπος ανάπτυξης του Πανσερραϊκού που παίζει με σωστά και ορθολογικά. Έτσι όμως πως κύλησε το παιχνίδι είχαμε κι εμείς δικαίωμα και σιγά σιγά κι εμείς ηρεμήσαμε και βγήκαμε παίξαμε ορθολογικά και είχαμε μια δυο ευκαιρίες για να μπορέσουμε στην ουσία να κλέψουμε κάτι αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως είναι πολύ δίκαια πρώτος ο Πανσερραϊκός. Εμένα μου άρεσε  πολύ η ομάδα σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες και εύχομαι να παν όλα καλά και να τα καταφέρει να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Από την πλευρά του, συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες για τη νίκη και ευχαριστίες στους φιλάθλους για την βοήθεια ο Κώστας Βασιλακάκης, εμφανώς ικανοποιημένος, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι  είναι πολύ σημαντικό είναι να τελειώνουν τις φάσεις που δημιουργούν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι  και στην βοήθεια που μας δίνει από την αρχή του πρωταθλήματος.
Πέτυχαν μια σημαντική νίκη τα παιδιά, όπως θα είναι σημαντικές όλες οι νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχω πει ότι για μας όλα  τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα είναι τελικοί. Όλα τα παιχνίδια είναι τρεις βαθμοί κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και μ’ αυτή τη νοοτροπία να μπαίνουμε στα γήπεδα. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια, αλλά τα εύκολα τα κάναμε δύσκολα, γιατί μπορούσε το παιχνίδι να καθαρίσει πιο νωρίς. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες δυστυχώς όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί κι είναι φυσικό μερικές φορές να αγχώνεσαι κιόλας. Το δεύτερο γκολ σου δίνει πάντα μιαν ασφάλεια στο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ψύχραιμοι στο παιχνίδι και πιο αποτελεσματικοί. Το ’χουμε πληρώσει κατά το παρελθόν και μπορεί να το πληρώσουμε και στο μέλλον. Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης  ξέραμε ότι ήταν μια δύσκολη ομάδα μια ομάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο με ταχύτητα και μια ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσει προβλήματα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και προετοιμασμένος».