Περίεργη δήλωση Δεληκώστα μετά την ήττα του ΑΟΟ από τον Άρη του Μέλκα

Ο Κώστας Δεληκώστας μετά την ήττα από τον Άρη έκανε λόγο για ένα εσωτερικό πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί τις επόμενες μέρες, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Γιάννης Μέλκας για την μεγάλη νίκη σωτηρίας του Άρη.

O προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας, που λίγο πριν το αγώνα του Σαββατου ανακοινώθηκε ως βοηθός ομπσπονδιακός προπονητής στην εθνική ομάδα βόλει ανδρών, δήλωσε για όσα συνέβησαν στον αγώνα: «Ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος. Έχουμε ένα εσωτερικό πρόβλημα που θα λυθεί και θα βρούμε το δρόμο μας. Με το όνομα της Ορεστιάδας και προπονητή τον Δεληκώστα δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν 110% μέσα στο παιχνίδι. Ήταν παιχνίδι που την θέλαμε. Ποντάραμε στην κούραση της Ορεστιάδας από τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ακολουθήσαμε την τακτική μας. Στο τέλος παραλίγο να τα χαλάσουμε όλα αλλά τέλος, καλό όλα καλά. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Κηφισιά».