Οπαδός του Παναθηναϊκού δήλωσε σε κοπή πίτας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την αποκάλυψη ότι ο ίδιος είναι οπαδός του… Παναθηναϊκού (εκτός από του Πανθρακικού βεβαίως βεβαίως) έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης.

Βέβαια, η αποκάλυψη αυτή δεν έγινε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου αλλά στην κοπή της πίτας της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Ροδόπης.

Ο πρόεδρος της ακαδημίας Κώστας Παύλου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και μετά από μια σύντομη ομιλία έδωσε τον λόγο στον κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον  αντιπρόεδρο της Ένωσης Τάσο Αλεξίου. Στην ομιλία του τόνισε ότι στα περισσότερα χρόνια του ασχολούνταν με τα παιδιά (ήταν άλλωστε και ο υπεύθυνος της Εθνικής Παίδων επί πολλά χρόνια).

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την παρουσία μου εδώ, γιατί εκτός των άλλων τυγχάνει και εγώ να είμαι Παναθηναϊκός. Αυτό που θα ήθελα όμως να παρατηρήσω είναι ότι θα είναι καλό σε μελλοντικές τέτοιες διοργανώσεις να υπάρχει περισσότερη συμμετοχή. Ελπίζω και εύχομαι τις άλλες φορές που θα με καλέσετε και θα έρθω, να έχουμε και περισσότερο κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Περισκόπιο», που ανήρτησε και σχετικό βίντεο από την εκδήλωση, η όμορφη βραδιά στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού Κομοτηνής έκρυβε αρκετές εκπλήξεις, αλλά και βραβεύσεις. Όσο για τον τυχερό της βραδιάς; Ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή Σαλή Ιλγκέ. Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωσε σε επόμενη ανάρτηση (η συγκεκριμένη φωτό είναι από τον περσινό τελικό του κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ)…