Με υπηρεσιακό προπονητή τον Πατσίδη στην Φλώρινα ο Έβρος Σουφλίου

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Ακη Πατσίδη, στη θέση του παραιτηθέντα Γιώργου Αραμπατζή, ο Έβρος Σουφλίου αναχώρησε για τη Φλώρινα, για τον δύσκολο αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα, με στόχο να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά τις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στην Ορεστιάδα.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Άκης Πατσίδης θα καθίσει στο πάγκο στον αγώνα του  Έβροου Σουφλίου με τη  Θύελλα Φιλώτα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Έβρου θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς εκτός έδρας, όπου τα καταφέρνει πολύ καλά έχοντας ήδη τέσσερις νίκες μακριά από το Σουφλί, ώστε να ξεφύγει ακόμα περοσσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού όπου απέχει τέσσερις πόντους αυτή τη στιγμή.

Η προετοιμασία του Έβρου ολοκληρώθηκε στο δημοτικό Στάδιο Σουφλίου, για πρώτη φορά μετά τις πλημμύρες.

Από τον αγώνα στη Φλώρινα θα απουσιάσει μετά τον αγώνα  με τη Δόξα Δράμας  ο Ραφαήλ Παναγιώτου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλων Αρναίας. Μετά το παιχνίδι με τη Θύελα Φιλώτα αναμένονται εξελίξεις και στο θέματα του προπονητή, με τη διοίκηση της ομάδας από εβδομάδα να ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Αραμπατζή.