Σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει χωρίς κόσμο ο ΟΦΗ με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Κλήση σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League δέχτηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. Η κρητική ομάδα οφείλει να παραστεί και να απολογηθεί την Πέμπτη (19/02) και στις 13:00 και είναι εξαιρετικά πιθανό να τιμωρηθεί – μεταξύ άλλων και με στέρηση της δυνατότητας εισόδου στους οπαδούς του για κάποια από τα προσεχή παιχνίδια.

Ακόμα και ένα όμως να είναι αυτό το ματς, θα ευνοηθεί ο Πανθρακικός που είναι ο επόμενος εντός έδρας αντίπαλος του ΟΦΗ, την μεθεπόμενη αγωνιστική, σε ένα ακόμα ματς – τελικό που θα δώσει η ομάδα της Κομοτηνής στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία. Επομένως δεν αποκλείεται το ΟΦΗ-Πανθρακικός να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από εκείνο το παιχνίδι, την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί και η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, με ανοιχτό το ενδεχόμενο εφόσον τα χρέη παραμένουν και υπάρξουν νέα φιρμάνια από την ΦΙΦΑ, κυρίως όμως με δεδομένη την κίνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ προς τα πολιτικά δικαστήρια για άλλη μια φορά, να μην οριστεί το παιχνίδι και να κερδηθεί στα χαρτιά από τους Κομοτηναίους.