Γ’ Εθνική: Το μεσημέρι τα εξ αναβολής Εβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας και Ακτοπόταμος-Εθνικός (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί οι εξ αναβολής αγώνες του Έβρου Σουφλίου με την Δόξα Δράμας και τον Άρη Ακροποτάμου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για την 16η και 17η αγωνιστική αντίστοιχα. Οι δύο αναμετρήσεις είχαν αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

 

Η αναμέτρηση Εβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου είχε αρχικά προγραμματιστεί πριν 20 μέρες, αλλά αναβλήθηκε λόγω των πλημμυρών στο Σουφλί. Την περασμένη εβδομάδα ορίστηκε στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας και αναβλήθηκε εκ νέου, χωρίς καμία από τις φορές να χρειαστεί η μακεδονική ομάδα να ταξιδέψει στον Έβρο. Πλέον το ματς έχει οριστεί εκ νέου στην Ορεστιάδα.

Ο αγώνας Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναβλήθηκε πριν δέκα ημέρες, καθώς το γήπεδο του Ακροποτάμου είχε καλυφθεί από νερά με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η διεξαγωγή της αναμέτρησης. Μετά από την οριστική αναβολή της, η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή. Και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις τρεις το μεσημέρι και θα υπάρχει ενημέρωση σε live text από το ThrakiSportS.