ΕΠΣ Έβρου: Σε δύο δόσεις οι (τρεις) προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου

Σε δύο δόσεις πραγματοποιούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη οι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, καθώς το παιχνίδι ανάμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και την Ένωση Κυανής Ασβεστάδων αναβλήθηκε κατά 24 ώρες και θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, εξαιτίας της διεξαγωγής την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο του αγώνα Έβρου Σουφλίου – Δόξας Δράμας για την Γ’ Εθνική.

Αντιθέτως, κανονικά θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα έναρξης 2:30μμ) ο αγώνας του ΑΟ Νεοχωρίου με την Αναγέννηση Μεταξάδων, που αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο ημιτελικό του βορείου ομίλου και ο νικητής του θα παίξει στον τελικό του βορρά, που ουσιαστικά θα αποτελέσει και ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου. Κατά συνέπεια το ζευγάρι του τελικού του βορρά και πρώτου ημιτελικού όλου του κυπέλλου θα το ξέρουμε την Πέμπτη.

Αντιθέτως, στο νότο ξέρουμε ήδη τη μια ομάδα του τελικού του νοτίου ομίλου και δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου. Ο λόγος για την Καππαδοκία που ήταν η τυχερή της κλήρωσης και μετά από τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης, πέρασε χωρίς αγώνα εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Άλεξ – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που διεξάγεται επίσης την Τετάρτη.

Συνοπτικά, τα παιχνίδια:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τετάρτη 18/2, 14:30, Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου:  ΑΟ Νεοχωρίου  – Αναγέννηση Μεταξάδων

Πέμπτη 19/2, 14:30, Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας: Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Κυανής Ασβεστάδων

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τετάρτη 18/2, 14:30, Γήπεδο ΚΤΕΟ: Άλεξ – Ένωση Άνθειας-Αριστείνου