ΕΠΣ Έβρου: Προκρίσεις στα ημιτελικά του Κυπέλλου για Ένωση Άνθειας και Νεοχώρι

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και ο ΑΟ Νεοχωρίου είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν την Τετάρτη στους ημιτελικούς ουσιαστικά του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, καθώς αναδείχθηκαν νικήτριες στις νοκ άουτ αναμετρήσεις που έδωσαν με Άλεξ και Αναγέννηση Μεταξάδων αντίστοιχα.

 

Στον μοναδικό αγώνα που έγινε στα ημιτελικά του νοτίου ομίλου, η Άνθεια εκτός έδρας επιβλήθηκε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι εκτός έδρας με 2-3 του Άλεξ, σε έναν αγώνα που θύμισε ένδοξους αγώνες του παρελθόντος. Η νικήτρια ομάδα της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό του νοτίου ομίλου τον ΑΟ Καππαδοκών, που ήταν ο τυχερός της κλήρωσης και είχε προκριθεί χωρίς να χρειαστεί να δώσει αγώνα σε αυτήν την φάση, με έπαθλο για τον νικητή το ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Στον βόρειο όμιλο προγραμματίστηκαν κανονικά δύο ημιτελικοί, αλλά διεξήχθη μόνο ο ένας, αφού το παιχνίδι ανάμεσα σε Ορέστη Ορεστιάδας και Ενωση Κυανής Ασβεστάδων θα διαξαχθεί την Πέμπτη λόγω της διεξαγωγής την Τετάρτη στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας της αναμέτρησης ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Δόξα Δράμας για την Γ’ Εθνική. Έτσι λοιπόν, θα περιμένει 24 ώρες να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό του βορρά ο ΑΟ Νεοχωρίου, που επιβλήθηκε εύκολα της Αναγέννησης Μεταξάδων στον άλλο ημιτελικό του βορείου ομίλου του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.