Γ’ Εθνική: Σκληρή (αυτο)κριτική Αραμπατζή! Οι δηλώσεις μετά την ήττα του Έβρου από την Αρναία

Με σκληρά λόγια κατά των παικτών του, χωρίς να εξαιρεί από την κριτική και τον εαυτό του, μίλησε στην web-camera του Ράδιο Έβρος ο προπονητής του Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής, μετά την εντός έδρας ήττα εκτός προγράμματος από τον Απόλλωνα Αρναίας.

 

Αναλυτικά, ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου είπε: 

“Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και απογοήτευση. Ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών όλοι μας. Νομίζω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη νοοτροπία της ομάδας, μεγάλο όμως. Οι ποδοσφαιριστές μου το έχουν δείξει όλη τη χρονιά ότι κάνοντας μια μεγάλη νίκη μπορεί να πάρουν μεταγραφή ή να νομίζουν ότι ξαφνικά έγιναν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι… λείπουν από το γήπεδο. Σίγουρα ευθύνη βαρύνει και εμένα. Ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος από μια ομάδα που ήταν προτελευταία και έχει λιγοστές ελπίδες για την σωτηρία. Ήμασταν, επαναλαμβάνω, κατώτεροι των προσδοκιών“, είπε αρχικά ο κ. Αραμπατζής.

Στην συνέχεια σχολίασε: “Παρόλο που ξεκίνησαν όλα ιδανικά, με ένα γκολ και υπεροχή σε ένα κακό γήπεδο που σίγουρα δεν ευνοεί την θεωρητικώς ισχυρή ομάδα, όλα πήγαν στραβά. Δεν θέλω όμως να σταθώ στο γήπεδο. Θα μείνω στο ότι είχαμε πολύ κακή παρουσία από άποψη ψυχής και πάθους. Δεν βγάλαμε καθόλου αυτά τα δύο στοιχεία. Δεν θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς η Αρναία έκανε με δυο ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι η δικαιοσύνη αλλά η ουσία και η ουσία είναι ότι δεν πήραμε τίποτα“.

Όσο για την συνέχεια, σχολίασε: “Πρέπει να συνέλθουμε, να αλλάξουμε όσα μπορούμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνουμε πολλά πράγματα, καθώς σε τρεις μέρες έχουμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παρουμε το ματς της Τετάρτης με κάθε τρόπο“.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Απόλλωνα Αρναίας Πρόδρομος Καραβελίδης είπε: “Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Τα παιδιά πιστέψαμε στο διπλό και θέλαμε πολύ να το πάρουμε. Θέλαμε το ματς περισσότερο από το Σουφλί, όπως φάνηκε στο γήπεδο. Για να πάρουμε την σωτηρία, θέλει πολύ δρόμο, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, θα τα καταφέρουμε και θα σωθούμε“.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Ράδιο Έβρος…

[iframe width=”596″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/IR0K_W1ytng” frameborder=”0″ allowfullscreen]