Γ’ Εθνική: Στην Ορεστιάδα ο Έβρος Σουφλίου, εντός και ο Εθνικός (15:00, LIVE ΤhrakiSportS)

Με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εντός έδρας  με Κοκκινόχωμα και Αρναία αντίστοιχα ο Εθνικός και το Σουφλί (θεωρητικά εντός ο αγώνας γίνεται σε Ορεστιάδα).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη στον πάγκο του, αφού το ντεμπούτο του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα λόγω της αναβολής του αγώνα στον Ακροπόταμο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Καμπανιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Έβρος Σουφλιου, που πάει στην Ορεστιάδα ως τυπικά γηπεδούχος,  αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω των πλημμυρών στο γήπεδό του και της δυσκολίας στις προπονήσεις, θα αντιμετωπίσει την προτελευταία αλλά ενισχυμένη και μαχητική ομάδα του Απόλλων Αρναίας σε μια αναμέτρηση όπου ενδεχόμενη δεύτερη συνεόμενη νίκη θα τον απομακρύνουν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη..

Από εκεί και πέρα χωρίς να ξεχωρίζει κανένα  μεγάλο ντέρμπι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλες οι αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής. Ο Κουναλάκης της Ξάνθης με βοηθούς τους Δημητριάδη Θράκης και Κούλα Ξάνθης διευθύνουν το ματς της Καβάλας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών:

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15:00, LIVE από το ThrakiSportS):

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Εβρος Σουφλίου-Απόλλων Αρναίας
Εθνικός Αγιονερίου-Άρης
Καμπανιακός-Ηρακλής Αμπελοκήπων
Καστοριά-Δόξα Δράμας
Ορφέας Ελευθερούπολη-Άρης Ακροποτάμου
Καβάλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Πανσερραϊκός-Θύελλα Φιλώτα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ