Α2 Ανδρών: Νέο τρίποντο της ΓΕΑ στην Θεσσαλονίκη και… όνειρα ανόδου

Άλλο ένα εκτός έδρας τρίποντο πέτυχε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στην Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πήγασο Πολίχνης. Το “κίτρινο υποβρύχιο” έχει πλέον σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση και έχει κάθε λόγο να ελπίζει ακόμα και σε διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της ανόδου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι εκκρεμεί το εξ αναβολής παιχνίδι με την δεύτερη Νίκη Αιγινίου στο “Μ. Παρασκευόπουλος” την ερχόμενη Τετάρτη (18/2, 18:00).

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη (ο οποίος ωστόσο αυτή τη φορά δεν ακολούθησε την αποστολή) κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ, ειδικά το δεύτερο πολύ εύκολα. Προσωρινά μόνο μείωσε σε 2-1 ο Πήγασος μετά από ένα συγκλονιστικό σετ. Στην συνέχεια οι Αλεξανδρουπολίτες δεν άφησαν περιθώρια για να υποστούν οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια.

Τα σετ: 1-3 (19-25, 13-25, 25-22, 20-25).

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γαϊδατζής): Κομητούδης, Μωυσίδης Γ., Κιριμκίρογλου, Αντύπας, Βελιχάι, Κανέλλιας, Γιουγκής-λ / Σταυρίδης, Μωυσίδης Α., Χριστάκος, Ματθαίου. 
ΓΕΑ (-): Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης-λ / Κωνσταντινίδης, Τασάκος.