Τέσσερα μετάλλια ο Δίας Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Πληθώρα μεταλλίων για τον αθλητικό σύλλογο «ΔΙΑΣ» Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu που διεξήχθη στην Αθήνα. Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

 

– Στεφανίδης Ιωάννης, αργυρό μετάλλιο Νe-waza στην κατηγορία +21-94κγ.

– Σεφγκίνι Χρήστος, αργυρό μετάλλιο Νe-wasa στην κατηγορία -21-62κγ.

– Κιουρτζίδης Αλέξιος, χάλκινο μετάλλιο στο Ne-wasa, και 4η θέση στο Fighting System κατηγορία -18-81κγ.

– Σουραϊλίδης Δημήτριος, χάλκινο μετάλλιο Νe-wasa στην κατηγορία -21-77κγ.

Tην πετυχημένη αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής των επιτυχιών Αλέξανδρος Παρασίδης μαζί με τη συνεργάτιδά του προπονήτρια Αναστασία Καρυδοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαμεινώντας Σταυρίδης, και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου και δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής Κατερίνα Ιωαννίδου.

«Το Ju Jitsu είναι ένα άθλημα μοναδικό. Διδάσκει την αρμονία της κίνησης, την πειθαρχία, γυμνάζει νου και σώμα. Ο Σύλλογός μας παράγει πρωτίστως ολοκληρωμένους αθλητές και συγκροτημένους  πολίτες, και βεβαίως πρωταθλητές που προβάλλουν και τιμούν την πόλη μας», υπογράμμισε ο κ. Σταυρίδης.

«Οι αθλητικοί σύλλογοι που φέρνουν διακρίσεις πρέπει να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν, τόσο από την Πολιτεία όσο και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η κρίση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Άλλωστε, ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι τα εργαλεία αυτά που χτίζουν του μελλοντικούς πρωταθλητές της ζωής», σημείωσε από την πλευρά της η κα. Ιωαννίδου.