Μεικτές ΕΠΣ: Οι διαιτητές στα εξ’ αναβολής παιχνίδια της ΕΠΣ Θράκης με την ΕΠΣ Δράμας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με τις αναμετρήσεις ανάμεσα στην ΕΠΣ Θράκης και την ΕΠΣ Δράμας, τόσο για τους παίδες όσο και για τους νέους, οι οποίες είχαν αναβληθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ολοκληρώνεται την Τετάρτη ο πρώτος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που αφορά τις ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η αναμέτρηση των παίδων θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής με διαιτητή των Χρήστο Δρούζα και βοηθούς τους Στέφανο Κουμπαράκη και Αλέξανδρο Πολυχρονίδη. Πάντως η ΕΠΣ Δράμας έχει ήδη αναδειχθεί πρωταθλήτρια, αφού αν και με αυτόν τον αγώνα λιγότερο, είναι πρώτη με 16 πόντους έναντι 15 της ΕΠΣ Έβρου. Η ΕΠΣ Θράκης είναι τρίτη και θα παραμείνει σε αυτήν την θέση ακόμα και αν κερδίσει, αφού έχει 11 βαθμούς ενώ πιο πίσω, στους 5 είναι ΕΠΣ Καβάλας και Ξάνθης.

Η αναμέτρηση των νέων θα ξεκινήσει αμέσως μετά, στις τρεις, στο ίδιο γήπεδο, το Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης δηλαδή, με την ίδια τριπλέτα αλλά διαιτητή τον Κουμπαράκη και βοηθούς τους Δρούζα και Πολυχρονίδη. Με νίκη η ΕΠΣ Δράμας πιάνει στην πρώτη θέση και τους 19 βαθμούς την ΕΠΣ Καβάλας, αφού τώρα έχει 16  ενώ η ΕΠΣ Θράκης αυτήν την στιγμή είναι στην τέταρτη θέση με 7 πόντους και θα παραμείνει σε αυτήν την κατάταξη ανεξαρτήτως αποτελέσματαος, αφού η τρίτη ΕΠΣ Έβρου έχει 12 πόντους και η πέμπτη ΕΠΣ Ξάνθης μόλις έναν.