Όσα δήλωσαν Ρόκα και Χριστόπουλος μετά την ήττα του Πανθρακικού στα Χανιά

Απογοητευμένος από την ήττα του Πανθρακικού στην έδρα του Πλατανιά έμεινε ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Αντίθετα συναισθήματα για τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Ωστόσο έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Πλατανιά για τη νίκη επί της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε: “Σε αυτά τα παιχνίδια, κάθε λεπτό παίζει ρόλο. Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε στο παιχνίδι, εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί στην τελική προσπάθεια, ενώ κάναμε ευκαιρίες. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Σε σχέση με το Ρόκα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στη νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0 έμεινε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος. Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη απαραιτήτως για τη ψυχολογία, αλλά και για τη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει μόνο δύο επιθέσεις, ενώ εμείς είχαμε 19. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά και η αλλαγή του Ιτούα που κάναμε σήμερα ήταν και αυτή αναγκαστική.

Αν δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια, δε θα κινδυνέψουμε. Η παραμονή είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός και τα παιδιά κερδίζουν με την αξία τους. Υπάρχουν νεαροί παίκτες, όπως ο Γιακουμάκης και ο Αποστολόπουλος και θα στηριχτούμε εκεί».

Για τα μεταγραφικά τόνισε: «Δεν ξέρω για μεταγραφές, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που βρίσκεται στα Χανιά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ποίος είναι, καθώς πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες».