LIVE από τη Μυτιλήνη: Καλλονή – Skoda Ξάνθη 2-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την σημαντικότατη αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλονή και την Ξάνθη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα. Σημαντικό παιχνίδι σήμερα για τη Ξάνθη, όπου μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο θέλει να πάρει αποτέλεσμα και σε ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Καλλονής.

Ωρα 19:22 Oι συνθέσεις των δυο ομάδων. H Skoda Ξάνθη του Λουτσέσκου ξεκινά με τους εξής έντεκα: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος, Παπάζογλου, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπέλιτς. Στον πάγκο της Ξάνθης κάθονται οι Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Φερνάντεθ, Ομπόντο, Γούτας, Καπετάνος.

Ωρα 19:24  Η Καλλονή του Βλάχου ξεκινά με τους: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Κεϊτά, Μίνγκας, Άλβες, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Μανούσος, Ντελγκάδο. Στον πάγκο των γηπεδούχων: Δαύκου, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Κριπιντίρης, Πετρόπουλος, Χωριανόπουλος, Στεφάνοβιτς

Ωρα 19:27 Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, βοηθοί οι Χρυσα Κουρομπύλια και Νεκτάριος Παστρωμάς

Ωρα 19:29  Με μικρή καθυστέρηση η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων

Ωρα 19:32 Έναρξη αγώνα. 

1′ Εναρξη του αγώνα

2′ Απειλεί η Καλλονή, με καλή εκτέλεση φάουλ του Μύγα, αλλά έγινε φάουλ στον Κυριακίδη από τον Αντέτζο. Πάντως, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης δεν έκανε καλή έξοδο.

10′ Πολύ καλή η Ξάνθη μέχρι στιγμής στην συμπλήρωση του δεκάλεπτου

13′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Κακό διώξιμο από την άμυνα της Καλλονής ύστερα από κόρνερ, με τον Σολτάνι να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χογκ.

14′ Παραλίγο γκολ από το πουθενά για την Ξάνθη. Ο Χογκ προτίμησε να ντριμπλάρει τον Βασιλακάκη και ήταν τυχερός που κέρδισε την κόντρα.

23′ Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα, που κράτησε τον Χουάνμα.

24′ Ο Μίνγκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Χουάνμα δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή προβολή, ενώ στη δεύτερη προσπάθεια έκανε και επιθετικό φάουλ στον Κυριακίδη.

32′  Γκοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Σκόρερ ο  Βασιλακάκης γύρισε την μπάλα για τον Σολτάνι και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Χογκ. Καλλονή – Skoda Ξάνθη 0-1

38′ Ο Χογκ βγήκε από την περιοχή του και πρόλαβε τον Βασιλακάκη, που έφυγε στην κόντρα.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων

45+2′ Τεράστια ευκαιρία για την Καλλονή. Ο Γιορέντε έβγαλε τον Χουάνμα… φάτσα με τον Κυριακίδη, που απέκρουσε το εξ’ επαφής πλασέ του Ισπανού.

45+3′  Τέλος ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Καλλονή – Skoda Ξάνθη 0-1

46′ Έναρξη στο δεύτερο μέρος!

55′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή. Κεφαλιά του Χουάνμα και ο  Κυριακίδης έκανε μεγάλη απόκρουση

58’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ομπόντο στη θέση του Παπαστεριανού

59’ Αλλαγή και για την Καλλονή. Ο Λεοζίνιο στη θέση του Πιπίνη

62’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Καπετάνος στη θέση του Μπέλιτς

68′ Γκολ για την Καλλονή. Ο Μίνγκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πετρόπουλος έdωσε στον Χουάνμα, που νίκήσε τον Κυριακίδη. Καλλονή – Skoda Ξάνθη 1-1

72′ Γκολ για την Καλλονή, 2-1! Σέντρα του Μανούσου από τα δεξιά και ο Χουάνμα, μέσα σε ένα τετράλεπτο πετυχαίνει δύο γκολΚαλλονή – Skoda Ξάνθη 2-1

78′ Γκοo00000ooooooλ η Ξάνθη, 2-2! Εξαιρετικό σουτ του Λουσέρο με το δεξί και η μπάλα στα δίχτυα του ΧογκΚαλλονή – Skoda Ξάνθη 2-2

87′ Δοκάρι για την Ξάνθη! Kεφαλιά του Λουσέρο σταματάει στο κάθετο δοκάρι της Καλλονής η μπάλα και χάνεται η μεγάλη ευκαιρία 

89′ Μεγάλη επέμβαση του Χογκ σε κοντινό σουτ του Σολάρι και κρατάει το 2-2 ο πορτιέρο της Καλλονής!

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′ Λήξη αγώνα. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι δυο ομάδες αναδείχθησαν ισόπαλες.  Τελικό αποτέλεσμα. Καλλονή – Skoda Ξάνθη 2-2.

Μείνετε στο ThrakiSportS για αναλυτικό ρεπορτάζ, δηλώσεις και πλούσιο φωτορεπορτάζ…