Καταγγελία για την παρουσία παιδόφιλου στην περιοχή του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής

Κατήγγειλε την πιθανή παρουσία παιδόφιλου στην Κομοτηνή, με αφορμή ένα περιστατικό που έζησε ο ίδιος ο γιος του μαζί με δύο φίλους του. Ο πατέρας που θέλησε να διατηρήσει για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του επικοινώνησε με το «Χ» προκειμένου να κάνει γνωστό ότι κυκλοφορεί ένας άνδρας στην πόλη που εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά και γι’ αυτό θέλησε να επιστήσει την προσοχή όλων, γονιών και παιδιών. 

 

Ειδικότερα όμως του ανέφερε ο γιος του βρίσκονταν μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του κοντά στην περιοχή του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής. Εκεί τα παιδιά έπαιζαν όταν τους προσέγγισε ένα όχημα μαύρου χρώματος με οδηγό έναν άνδρα ηλικίας, μεταξύ 50 και 60 ετών, σύμφωνα με τις περιγραφές του γιου του. Ο άνδρας είπε στα παιδιά ότι είναι από άλλη πόλη, ότι έχει χαθεί και θέλει κάποιον να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο του.

Τα παιδιά δέχτηκαν να επιβιβαστούν στο όχημα για να τον βοηθήσουν.  Στο αυτοκίνητο ο άνδρας τους ζήτησε να του δείξουν τον δρόμο για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Κομοτηνής και μάλιστα πρότεινε στα αγόρια να πάνε μαζί του στο ξενοδοχείο να τα κεράσει κάτι. Όταν εκείνος άπλωσε το χέρι πάνω στο αγόρι που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, τότε εκείνο πονηρεύτηκε, τρόμαξε και τα παιδιά ζήτησαν να κατεβούν από το όχημα.

Ο άνδρας στην αντίδραση αυτή των παιδιών, προφανώς τρομοκρατήθηκε και τα αποβίβασε από το όχημά του.  Ο νεαρός διηγήθηκε το συμβάν στον πατέρα του, αλλά μέσα στο φόβο του δε μπόρεσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στοιχεία για την πινακίδα του οχήματος.  Ο πατέρας με τη σειρά του βέβαια έκανε σχετική καταγγελία στην αστυνομία, ενώ θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός μέσω του «Χ», ώστε να προλάβει ένα επόμενο περιστατικό. 


Πηγή: http://www.xronos.gr