ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ήττα των εφήβων του Αρίωνα στην Δράμα και όλα δείχνουν “τελικό” σε ένα μήνα στην Ξάνθη

Την ήττα με 75-70 γνώρισε το Σάββατο στην Δράμα από τους Τιτάνες η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης, στον μοναδικό αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Δράμας πήρε το προβάδισμα με 4 βαθμούς έναντι τριών του Αρίωνα και δύο του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε ρεπό και με δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνει εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

 

Απομένουν άλλα τρία παιχνίδια. Στις 14/2, το προσεχές Σάββατο δηλαδή, ο Αρίωνας ταξιδεύει στις Σέρρες και αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, στο δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι του. Στις 28 Φλεβάρη θα διεξαχθεί το Τιτάνες  Δράμας – Πανσερραϊκός και αν όλα έχουν κυλήσει ομάδα, τότε θα πάμε για ένα ματς – τελικό στις 7 Μαρτίου στο “Μπαλτατζής” για την κατάκτηση του τίτλου ανάμεσα σε Αρίωνα και Τιτάνες.

Σε εκείνο το παιχνίδι η μακεδονική ομάδα θα έρθει με στόχο να υπερασπιστεί αυτήν την νίκη των πέντε πόντων που σημειώθηκε το Σάββατο για το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αλλά για να συμβούν όλα αυτά, καλό είναι να μην προτρέχουμε και οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας να κερδίσουν το ερχόμενο Σάββατο στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό.