ΕΣΠΕΘΡ: Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του Ερμογένη μέσα στην Δράμα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Εκτός έδρας νίκη μετά από περίπου τρείς μήνες, και την πρεμιέρα με τον Φοίνικα στην Αλεξανδρούπολη (0-3, για την ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης που πέρασε με 1-3 σετ από το Δημοτικό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών ΔΗΓΑ Δράμας.

Τα κορίτσια του Ερμογένη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ, με τα κορίτσια της Δράμας να απαντούν επικρατώντας στο τρίτο, ωστόσο οι παίκτριες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου παρουσιάστηκαν αποφασισμένες στο τέταρτο σετ καταφέρνοντας να το κερδίσουν έστω και δύσκολα και να πάρουν το τρίποντο.

Αυτή είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ερμογένη μετά την πρεμιέρα, με τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο να κρατά την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των κοριτσιών του, με την ομάδα της Ξάνθης να παραμένει στην 6η θεση της βαθμολογίας και αυτή της Δράμας στην τελευταία.

Τα Σετ: 1-3 (21-25, 16-25, 25-22, 23-25)

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ (Μ. Ναχαγιόπουλος): Σουϊτσμέ,Ποσισάεβα, Καγκαδάκη, Παπαδοπούλου, Γιαννίκη. Σεπαρδάνη, Ηλιοπούλου, Κολογήρου, Νικολάογλου, Καλαϊτζίδου, Τσακίρογλου, Παναγιωτίδου.
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ(Δ. Παρασκευόπουλος): Βασιλειάδου, Κυράπογλου, Ρεκάρη, Ιωάννου, Χαλιαμπάλια, Λαζαρίδου, Κυριαζίδου, Γκιόλια, Σσββάογλου, Κοντοπούλου, Κοντίζα.