ΕΠΣ Έβρου: Έκοψε την πίτα του και ο Ορέστης Ορεστιάδας

Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον και σε ένα ευχάριστο κλίμα, στο “DON CAFE “, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορέστη. Παρούσα η Διοίκηση του Συλλόγου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Όπως γράφει το orestisorestiadas.blogspot, από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος Βάγιος Αλεξακούδης, οι αντιπρόεδροι Αλέξης Δημητριάδης και Ζήσης Ι. Ουζουνίδης, ο γραμματέας Αντώνης Αλεξακούδης, ο ταμίας Δημήτρης Γκαϊδατζής και οι φροντιστές Ηλίας Κηπουρός και Θανάσης Γκακίδης. Παρόντες προπονητές οι Δημήτρης Λυμπερίδης, Γιώργος Κοκκίνης, Γιώργος Χατζησαββίδης και Άκης Βαργιαμίδης. Οι ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν ήταν οι : Αλεξακούδης Γιώργος, Ασημώνης Γιώργος, Βλασίδης Λευτέρης, Γιόντης Νίκος, Καδόπουλος Βαγγέλης, Καλφόπουλος Γιώργος, Μπακιρτζής Κώστας, Μπαλλάκης Θεμελής, Νένογλου Στέλιος, Οτέμπερης Παναγιώτης, Παγωνίδης Χρήστος, Παπαθανασίου Δημήτρης, Πετρόπουλος Χρήστος, Χατζημιχάλης Αριστοτέλης, Χατζημιχάλης Κώστας και Χριστοφορίδης Πέτρος.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Βάγιος Αλεξακούδης ευχόμενος στους ποδοσφαιριστές υγεία και επιτυχίες, ενώ τυχεροί για τη νέα χρονιά 2015 ήταν οι Βαγγέλης Καδόπουλος (του έτυχε ένα ωραιότατο ρολόι χειρός), Πέτρος Χριστοφορίδης (συμβολικά 50  €) και Ηλίας Κηπουρός (συμβολικά 30 €).