Μήνυμα στήριξης από τον Εθνικό στον Έβρο Σουφλίου για τις πλημμύρες

Μπορεί στο γήπεδο να είναι αντίπαλες ομάδες, όμως δεν παύουν να εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο του νομού Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα και όλης της Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι, η συνεργασία και σε κάθε περίπτωση η αλληλεγγύη μεταξύ τους είναι μια πραγματικότητα, που μόνο με θετικά λόγια μπορεί να σχολιαστεί.

 

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και με δεδομένα τα σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες που πλήττουν όλο το νομό Έβρου και έχουν δημιουργήσει μείζον ζήτημα  στην ομάδα του Σουφλίου, που έχει δει το γήπεδό της να μετατρέπεται σε… πισίνα και δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις, η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε την Παρασκευή μια αξιέπαινη ανακοίνωση.

“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ήθελε να εκφράσει την ηθική συμπαράστασή της προς την αντίστοιχη ομάδα του Έβρου Σουφλίου και να ευχηθεί καλή δύναμη αναφορικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρατηρούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Παράλληλα εκφράζει την αλληλεγγύη της σε όλους τους κατοίκους του Νομού Έβρου που πλήττονται από τις ακραίες αυτές συνθήκες“, αναφέρει η ανάρτηση του Εθνικού στην σελίδα της ομάδας στο facebook που συνοδεύεται με την συγκεκριμένη φωτογραφία του thrakiotis.