Α2 Ανδρών: Πάλεψε η ΑΕ Κομοτηνής στο Αιγίνιο αλλά λύγισε στο τάι μπρείκ

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής πήγε στα πέντε σετ, αν και με την απουσία του Παπαδόπουλου, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την κούραση του ταξιδιού με μια αντίπαλο σαν τη Νίκη Αιγινίου λίγοι θα το περίμεναν αυτό.

Ωστόσο πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕ Κομοτηνής, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νίκης Αιγινίου και να κάνει την έκπληξη, γνωρίζοντας την ήττα τελικά στο Αιγίνιο με 3-2 (25-14, 20-25, 25-12, 19-25, 15-13), από μια ομάδα που είναι από τα φαβορί για την (επ)άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Στο πρώτο σετ η έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη έδωσαν το προβάδισμα στη νίκη Αιγινίου χωρίς αυτο να επηρεάσει την ομάδα του Τρύφωνα Εξάρχου που μπήκε δυναμικά στο δεύτερο σετ και κατάφερε να το κατακτήσει με διαφορά 18-25. Στο τρίτο νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αιγινίου βρίσκοντας πάτημα στην κακή υποδοχή της Κομοτηνής και πιέζοντας αρκετά στο σέρβις.

Το τέταρτο σετ  με μεγάλη ευκολία κατέκτησαν οι άνδρες της Κομοτηνής ανατρέποντας το σκορ σε ισοπαλία (2-2), παίρνοντας ετσι το εισιτήριο για το ται μπρέικ στο οποίο και κατάφεραν να βρίσκονται μπροστά από την αρχή με μεγάλη διαφορά. Παρόλα αυτά όμως το Αιγίνιο κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά και να τελειώσει το παιχνίδι με αποτέλεμα 15-13 και 3-2 σετ.

Τα σετ: 3-2 (25-14, 20-25, 25-12, 19-25, 15-13)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Πέτροβιτς): Γκορίδης, Γεωργόπουλος Β., Γεωργόπουλος Αλ., Παράσογλου, Παπάζογλου, Λαμπρινός , Ιωαννίδης (λ) / Κιοσσές, Βουλκίδης.
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Εξάρχου): Καψαλιάρης, Χατζηβλασίου, Δημόπουλος, Αβερκιάδης, Χριστόφας, Παπαιωάννου Χ. (λ) / Μαντζιώτης, Λαχταράς, Λέκος.