Μεικτές ΕΠΣ: Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός της Ξάνθης στα παιχνίδια με την Δράμα(photos)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη νίκη στον θεσμό πέτυχαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης κόντρα στην πρωτοπόρο Δράμα, ενώ από την άλλη με ήττα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης, που έχασαν με 0-2 από την Δράμα, στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων.

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Παίδων των Μεικτών, οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης που επικράτησαν επι των πρωτοπόρων της Δράμας.
Η ομάδα της Ξάνθης άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ λεπτό με σουτ του Κοψαλίδη, με την ομάδα των Παίδων της Ξάνθης να έχουν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Με την έναρξη της επανάληψη οι παίκτες της Δράμας έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Πουλά στο 50’. Με την Ξανθιώτικη ομάδα να φτάνει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα των Μεικτών χάρις σε κεφαλιά του Ααναστασουλάκη στο 73’ και λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον τερματοφύλακα της  Δράμας. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Δρούζα από την ΕΠΣ Θράκης, με βοηθούς τους Στέφανο Κουμπαράκη και Κώστα Καρακασίδη επίσης από την Θράκη.

ΕΠΣ Ξάνθης: Μπαμπούρης, Γκατζόγιας(67’ Χουσείνογλου), Τηλαβερίδης, Δεμερτζής(44’ Καραμανάβης), Κούπας, Γκασιμπαγιαζίδης, Φραγκούλης, Κουτσογιάννης Α., Κοψαλίδης(55’ Αναστασουλάκης), Κουτσογιάννης Χ., Τενεκές

ΕΠΣ Δράμας: Βεζυρίδης, Τάσιος, Ταμπουρίδης, Ευθυμιάδης, Παρασκευάς, Παπαϊωάννου, Μαλέας, Κούτκας(72’ Αθανασιάδης), Πούλας, Λυκίδης(41’ Αυγουστάτος), Σαλωνίδης(60’ Μουζενίτοβ) 

Φινάλε με ήττα για τους Νέους της Ξάνθης

Ούτε στο φινάλε του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων, κατάφεραν να πετύχουν νίκη οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης που ηττήθηκαν με 0-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Δράμας.
Η φιλοξενούμενη μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 1’ πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρις σε τέρμα του Σωτηριάδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 36’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Δράμας, που δεν έφτασε στην νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Χρήστος Δρούζα και Κώστα Καρακασίδη.

ΕΠΣ Ξάνθης: Μανιάς(81’ Βαρελάς), Ξενοκώστας(78’ Μετεντζίδης), Κιολείδης, Τενεκές, Λαζαρίδης Δ.(45’ Ξενιτίδης), Τσιλιγγίρης, Μαρκοσιάν, Αγγελάκης, Λαζαρίδης Ν., Μαμαλίγκατζης, Δασκαλόπουλος

ΕΠΣ Δράμας: Δέτσιος, Κωσταντινίδης, Κιλιμτσίδης, Διάφας(87’ Κιάκος), Καρασαββίδης, Παρασκευούδης, Παπαγεωργίου, Καζακίδης(85’ Σταμπουλής), Σωτηριάδης, Ιωσηφίδης, Βάντσης(72’ Ταχτσόγλου)

Δείτε παρακάτω στιγμές από τα δύο παιχνίδια μέσα από τον φακό του ThrakiSportS…