Μεγάλα ζευγάρια στον Έβρο ανέδειξε η κληρωτίδα των προημιτελικών του Κυπέλλου

Δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια έβγαλε στον Έβρο η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην Αθήνα. Και οι δύο ομάδες του Έβρου κληρώθηκαν εντός έδρας να αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ παιχνίδια τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ο Εθνικός θα ξεπεράσει την προσεχή εβδομάδα το εμπόδιο του Ηρακλή.

 

Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Ορεστιάδας που μόλις την περασμένη Τετάρτη απέκλεισε την ΜΕΝΤ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Αρκετά δύσκολο θα είναι όμως το έργο και για τον Εθνικό, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κερδίσει στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή και θα προκριθεί στα προημιτελικά. Αν συμβεί αυτό, τότε θα φιλοξενήσει σε νοκ άουτ αναμέτρηση τον ΠΑΟΚ στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.  Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 18/2 ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ.

Ετσι και αλλιώς, υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια που πρέπει να γίνουν για την φάση των 16 ώστε να καθοριστεί το πλήρες πρόγραμμα. Αναλυτικά, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

ΑΟ Ορεστιάδας – Ολυμπιακός

Φοίνικας Σύρου – Νικητής Πήγασος Πολίχνης / ΓΣ Λαμία (εάν προκριθεί η Λαμία τότε γηπεδούχος θα είναι ο Φοίνικας, ενώ αν κερδίσει ο Πήγασος τότε η ομάδα της Πολίχνης θα είναι γηπεδούχος στον προημιτελικό με τον Φοίνικα)

Παναχαϊκή – Νικητής ΣΦΠ Χανίων / ΑΟ Κηφισιάς

Νικητής Ηρακλής / Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ