Ξεκόλλησαν κομμάτια της στέγης του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής

Φύλλα λαμαρίνας από τη στέγη του νεόδμητου κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, ξεκόλλησαν λόγω των θυελλωδών ανέμων, με κίνδυνο να αποκολληθούν τελείως και να εκσφενδονιστούν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης και συχνής κίνησης πολιτών.

Το θέμα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα inkomotini, που προσθέτει ότι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο έσπευσε ο Δ/ντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Τρυπίδης, επικοινωνώντας με τη δημοτική αρχή αλλά και με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Άνδρες της πυροσβεστικής αδυνατούσαν να επέμβουν επειδή το γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας είναι εκτός «μάχης» καιρό τώρα, λόγω…βλάβης (!), ενώ το καλαθοφόρο του Δήμου εκτιμήθηκε ότι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί σε τέτοιο ύψος.

Έτσι, και με δεδομένο ότι οι άνεμοι εξασθένησαν, αναμένεται σήμερα να κληθεί ο εργολάβος για την αποκατάσταση της ζημιάς, μιας και το έργο… δεν έχει ακόμη παραδοθεί.

Ο φακός του inkomotini εντόπισε πάντως στο σημείο τον διευθυντής του 2ου Λυκείου Κωνσταντίνο Τρυπίδη, τον υποδιοικητή της Π.Υ. Κομοτηνής, Πυραγό Αθανάσιο Στράντζαλη, και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής Στράτο Τσακιρίδη. Δείτε πιο κάτω το βίντεο του inkomotini…

[iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/SO0A2hQdwDc” frameborder=”0″ allowfullscreen]