LIVE από τη Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την σημαντικότατη αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Πανθρακικό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O Παναγιώτης Τζαμπαζλής από την Αθήνα μεταδίδει…

Καλησπέρα. Σημαντικό παιχνίδι σήμερα για τον Πανθρακικό, όπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού θέλει να συνεχίσει σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Πανιωνίου, τα θετικά αποτελέσματα και το αήττητο για επτά αγώνες (καθώς για το πρωτάθλημα έχει να ηττηθεί από τις 17 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό).

Ώρα 14:20  Βέβαια, ενδιάμεσα γνώρισε δυο οδυνηρές και άκρως ντροπιαστικές ήττες για το Κύπελλο από τον ΟΦΗ, αλλά ας μείνουμε στα του πρωταθλήματος.

Ώρα 14:24 Κακή η παράδοση του Πανθρακικού στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, καθώς σε 4 αγώνες έχει 3 ήττες και 1 ισοπαλία, ενώ συνολικά σε 9 αγώνες με τον Πανιώνιο ο Πανθρακικός τρεις  νίκες, μόνο στην Κομοτηνή.

Ώρα 14:28 Η σύνθεση του Πανιωνίου που κατεβάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Ρισβάνης, Πάνος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός, Μπουμάλ, Φούντας, Γιάννου.

Ώρα 14:30 Στον πάγκο οι Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Γκέζος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας.

Ώρα 14:32 Η σύνθεση του Πανθρακικού που κατεβάζει ο Ρόκα: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχία, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ρομέου, Εμπόου, Τζάνης, Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Ώρα 14:34 Στον πάγκο των φιλοξενούμενων βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ροζέριο, Χασομέρης, Ζδράβος-Ρίζος, Μπάλντα, Παπαγεωργίου.

Ώρα 14:40 Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης, βοηθοί οι Χρήστος Σωτηρόπουλος, Ιωάννης Σίπκας Τέταρτος ο Γεράσιμος Ντίτσος

Ωρα 14:48  Ολοκλήρωσαν την προθέρμανση οι δυο ομάδες και αναχώρησαν για τα αποδυτήρια

Ωρα 14:54  Ωρα για την επίσημη εισοδο των δυο ομάδων με τους διαιτητές της αναμέτρησης

Ωρα 14:58 Έναρξη Αγώνα, λίγο νωρίτερα από το κανονικό. Ο Πανιώνιος στην σέντρα

1′ Γκολ για τον Πανιώνιο! 1-0 με τον Μητροπουλο! Ο Τασουλής 30 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα (ζήτημα αν είχαν συμπληρωθεί) έκανε το γύρισμα από τα αριστερά προσπαθώντας να βρει τον Μπουμάλ αλλά η μπάλα  στρώθηκε στον Μητρόπουλο, ο οποίος έπιασε πολύ δυνατο σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Αθανασιάδη. Άσχημο ξεκίνημα. Πανιώνιος – Πανθρακικός 1-0

5′ Μπήκε δυνατά ο Πανιώνιος του Ουζουνίδη. Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο, όταν ο Φούντας έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Πανθρακικού, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

13′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Τζάνης εκτέλεσε το φάουλ από τ’ αριστερά και ο Εμπόου πήρε την κεφαλιά, αλλά  η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από την εστία.

16′ Σουτ του Φούντα έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη.

17′ Κίτρινη κάρτα στον Εμπό για μαρκάρισμα στον Γιάννου

19′ Κίτρινη στον Ρισβάνη

21′ Νέα Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Τζάνης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στο τείχος, με τον ίδιο παίκτη να δοκιμάζει και πάλι σουτ και την μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα μακριά από την εστία.

26′ Ευκαιρία για Πανιώνιο, όταν σε κλέψιμο του Μπουμάλ έξω από την περιοχή και σουτ του, η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά.

30′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπουμάλ έκανε κάθετη μπαλιά προς τον Γιάννου, που βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, ο οποίος βγήκε γρήγορα και του έκλεισε τη γωνία και τον ανάγκασε να πλασάρει αουτ

33′  Σούπερ ευκαιρία για τον Πανθρακικό με δοκάρι! Ο Μπαϊκαρά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα πήρε παράξενα φάλτσα, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τον Γιαννακόπουλο που δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει σταθερά και διώχνοντας την μπάλα έφθασε στον Ίγκορ, που την έστειλε στο δοκάρι.

35′ Κεφαλιά του Ίγκορ, η μπάλα άουτ 

38′ Ταλαιπωρεί την μπάλα ο Κολοβός και περνά ανεκμετάλλευτη για τον Πανιώνιο μια φάση στην περιοχή του Πανθρακικού

40′ Σουτ του Ρομέου ψηλά άουτ, ενώ ο Πανθρακικός έχει κάπως εξισορροπήσει το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο 

45+1′  Χωρίς να κρατηθούν ιδιαίτερες καθυστερήσεις (δεν χρειάζονταν άλλωστε) ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανιώνιος – Πανθρακικός 1-0

46′ Εναρξη δευτέρου μέρους

48′ Σουτ Κόρμου, η μπάλα πέρασε έξω

53′  Προσπαθεί να βρει πατήματα ο Πανθρακικός και δείχνει να έχει κατοχή στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου αλλά χωρίς να επειλεί

55′ Γκολ για τον Πανιώνιο. Δουλεμένο στην προπόνηση και με καταπληκτικό τελείωμα από τον Απόστολο Γιάννου. Φάουλ στο ύψος της περιοχής εκτέλεσε ο Μπουμάλ εκτελεί με πάσα για τον Φούντα δεξιά, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανθρακικού, πρόλαβε και την εντελώς άστοχη έξοδο του Αθανασιάδη και την καυτάλληλη στιγμή από δεξιά γύρισε παράλληλα για τον Γιάννου, που με τακουνάκι θα σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα  για να διαμορφώσει το Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-0.

62′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό. Ισοφαρίζει η ομάδα της Κομοτηνής επτά λεπτά μετά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Λάθος του Κόρμπου, ο Ντιγκινί παίρνει την μπάλα και κάνει την σέντρα και ο Τζανης πιάνει στον ύμνο την άμυνα Πανιωνίου, παίρνει την κεφαλιά από Τασουλή και Παπαδόπουλο και γράφει το Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-1.

63′  Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Εξω ο Μπαϊκαρά, μέσα στο ντεμπούτο του ο Μανου Μπάλτα

66′  Παραλίγο η ισοφάριση, ο Ιγκο προλαβαίνει με κεφαλιά την έξοδο του γκολκίπερ του Πανιωνίου αλλά η μπάλα πάει έξω…

68′  Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο εβρίτης Μανώλης Σιώπης περνάει στην θέση του Κολοβού

69′  Ευκαιρία για τον Πανιώνιο, σουτ του Ταξιάρχη Φούντα καταλήγει ψηλά άουτ

72′  Αλλαγή για τον Πανθρακικόπ. Μπαίνει ο Δημήτρης Χασομέρης, βγαίνει ο Χρήστος Τζάνης

74′  Κάρτα στον Μανου Μπαλντα που κάνει ντεμπούτο για τον Πανθρακικό

78′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ντεμπούτο και για τον Ριτζέιρο Μάρτινς, έξω ο Ρομέου

81′  Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Μασούρας αντί Μπουμάλ. Και μικρή διακοπή γιατί δείχνει να έχει τραυματιστεί ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Παπαδόπουλος.

85′  Ψηλά άουτ το φάουλ που εκτέλεσε απευθείας ο Μεχία και δημιούργησε έναν συναγερμό στα καρέ του Παπαδόπουλου

87′  Κάτω πάλι ο Παπαδόπουλος και μάλλον θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή ο Πανιώνιος ενώ τρέχει και ο χρόνος – εις βάρος του Πανθρακικού

88′  Μπα, τελικά σηκώθηκε και συνεχίζεται το παιχνίδι. 

90′  Τελευταία αλλαγή για Πανιώνιο, προφανώς για καθυστερήσεις. Εξω ο Φούντας, μέσα ο Μπακασέτας στο ντεμπούτο του για τον Πανιώνιο. Περιμένουμε να δούμε τον εξτρα χρόνο…

90+1′  Πέντε λεπτά ακόμα και φάγαμε το πρώτο…

90+5′  Τέλος του αγώνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στις καθυστερήσεις. Ο Πανθρακικός μένει στους 21 βαθμούς αφού φεύγει ηττημένος με σκορ 2-1 από τον Πανιώνιο, που τον πλησιάζει στους δυο ενώ του σταματά ένα αήττητο σερί επτά αγώνων. Τελικό αποτέλεσμα: Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-1

Μείνετε μαζί μας – ακολουθεί πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα με δηλώσεις και πολλές φωτογραφίες