Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη επικίνδυνου 37χρονου στην Κομοτηνή

Δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού.

 

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντόπισε στην πόρτα του κτήματός του ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 37χρονου με το οποίο απειλούσε τη ζωή του και απαιτούσε εκβιαστικά από αυτόν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ για υποτιθέμενη οφειλή του.

Ακολούθως, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του 45χρονου με τον δράστη, προκαθορίστηκε συνάντηση μεταξύ τους στην Κομοτηνή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκβιαστική συναλλαγή.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού, στο οποίο ο 37χρονος προσήλθε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί επενέβησαν προκειμένου να τον συλλάβουν, όμως αυτός αντιστάθηκε, κινήθηκε απειλητικά με το όχημά του προς το μέρος ενός πεζού αστυνομικού, χωρίς να υπάρξει ευτυχώς τραυματισμός, και στη συνέχεια διέφυγε διαπράττοντας πλήθος τροχονομικών παραβάσεων.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, οπλοφορία, κλοπή, σωματικές βλάβες, αντίσταση και φθορά.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

 

Πηγή:  http://inkomotini.gr