Η άγνωστη προσφορά του Φυσέκη στον Εθνικό και οι αποκαλύψεις του για τη Γ’ Εθνική…

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Γιάννης Φυσέκης αν και με δυο μόλις προπονήσεις στην ομάδα ξεκίνησε βασικός στη νίκη του Άρη επί του Ορφέα Ελευθερούπολης. Νωρίτερα έιχε μιλήσει για την μεταγραφή του, τον εαυτό του αλλα και τον Εθνικό, σε ραδιοφωνικό μέσο της Θεσσαλονίκης.

Ο Φυσεκης μίλησε στο liberofm και στην εκπομπή allaboutaris, για την μεταγραφή του, για το πανεπιστήμιο και το διδακτορικό του και την παλιά ομάδα του τον Εθνικό και τον Νίκο Ουσταμπασίδη, όπου είχε να πει αρκετά και σημαντικά για την κατάσταση που επικρατεί στον Εθνικό αλλά και γενικότερα στις πιο πολλές ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αλλά και της Football League.

Για την παραίτηση του Ουσταμπασίδη από τον Εθνικό και την κατάσταση στην ομάδα έκανε εντύπωση η δήλωσή του:Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις επαρχιακές ομάδες. Η ομάδα αντιμετωπίζει αρξετά προβλήματα. Δεν ήμουν εγώ η αιτία που έφυγε ο κ. Ουσταμπασίδης.  Εγώ έπαιζα αφιλοκερδώς, για κάποια παιδιά όμως ήταν η βασική τους ασχολία. Αν σας πω τι χρήματα ήταν να παίρνουν και τι πήραν μέχρι τώρα… Νομίζω ότι ο κ. Ουσταμπασίδης έφυγε για το γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει σε πολλές ομάδες. Δεν μπορείς να προσπαθείς να πείσεις τα παιδιά να είναι συγκεντρωμένα. Χάναμε την ουσία μετά…”.

Ωστόσο, σε διευκρινιστικές δηλώσεις του, όπως έσπευσαν να επισημάνουν και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, με την δήλωσή του αυτή δεν είχε σκοπό να αφήσει αιχμές εναντίον της διοίκησης του Εθνικού που θεωρεί ότι προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά τονίζει μια κατάσταση γενικότερη που δεν χαρακτηρίζει μόνο τον Εθνικό αλλά πολλές ομάδες όχι μόνο της Γ’ Εθνικής αλλά και της Football League, ακόμα και της Super League όπως φάνηκε με τον ΟΦΗ και την περίπτωση της Νίκης Βόλου. 

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Αρη, σχολίασε: “Ολα τα παιδιά στον Εθνικό κάνουν τεράστια προσπάθεια. Για να είμαι εγώ εδώ αυτή τη στιγμή, ήταν όλοι μαζί μου τότε. Για την εμφάνιση, παίζει ρόλο και το τάιμινγκ. Μετρούν πολλά. Πρέπει να βγει και το παιχνίδι”. Παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν θα σταματήσει να έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, καθώς έχει εξασφαλίσει άδεια από τους ανθρώπους του Άρη να πηγαίνει όποτε χρειάζεται στον Έβρο για να ολοκληρώσει το διδακτορικό του, μέσα στο προσεχές εξάμηνο.  Για αυτό και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Άρη, αλλά και την διοίκηση του Εθνικού για την άριστη συνεργασία που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/TUixsVtCbks?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]