Δύσκολες μεσοβδόμαδα εκτός έδρας κρίσιμες αποστολές για Εθνικό και Σουφλί

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Τετάρτη ο πρώτος γύρος στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι δυο ομάδες της Θράκης δίνουν δύσκολους αλλά και κρίσιμους εκτός έδρας αγώνες, φιλοδοξώντας να συνεχίσουν μετά από διακοπή 10 ημερών λόγω των εθνικών εκλογών με θετικά αποτελέσματα, που θα τις διατηρήσουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, χωρίς πλέον προπονητή μετά την παραίτηση του Νίκου Ουσταμπασίδη αλλά και χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα Γιάννη Φυσέκη που αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή των εκλογών για να υπογράψει μια ημέρα μετά στον Άρη, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει στην Χαλάστρα τον Καμπανιακό. Διαιτητές στην αναμέτρηση ορίστηκε ο Παπαργυρίου από την Πιερία.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Έβρος Σουφλίου που πάει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό Αγιονερίου, έχοντας δυο προσθήκες της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ του. Διαιτητής ορίστηκε ο Τζουμαλάκης από τις Σέρρες. Τον αγώνα του Ακροποτάμου με την Αρναία ορίστηκε να διευθύνουν η τριπλέτα από τη Θράκη, Κουμπαράκης, Κούλα και Δημητριάδης ενώ από το λοιπό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός, Καστοριά – Καβάλα και Αρης – Ελευθερούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15:00, LIVE από το ThrakiSportS):

Καμπανιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Παπαργυρίου, Γιαμουζής, Θεοδώρου (Πιερίας)

Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου
Τζουμαλάκης (Σερρών), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Άρης – Ορφέας Ελευθερούπολης
Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος (Φλώρινας), Δεμερτζής Χρ. (Πέλλας)

Καστοριά – Καβάλα
Τάσης, Αντωνίου, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Θύελλα Φιλώτα
Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Κουπαράνη (Πέλλας)

Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός
Βρέσκας, Γιάντσης (Ημαθίας), Δεμερτζής Ν. (Πέλλας)

Άρης Ακροποτάμου – Απόλλων Αρναίας
Κουμπαράκης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Δράγκος, Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Νταβέλας (Μακεδονίας)