ΕΠΣ Ξάνθης: Η λίστα με την ομάδα του Γ. Γκιρτζίκη για της εκλογές της Ένωσης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μήνυμα νίκης και πίστη στην στήριξη των σωματείων της Ένωσης, εξέφρασαν τα μέλη της ομάδας του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη εν όψει των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Βίων».

Το παρών φυσικά έδωσε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά την θριαμβευτική του εκλογή στο υπέρτατο αξίωμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ σύνθημα νίκης έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Σπυριδόπουλος που τόνισε πως η μεγάλη διαφορά των ατόμων που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, και θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της Ένωσης σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα υποψηφίων, είναι πως τα συγκεκριμένα άτομα προέρχονται από τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ματώνοντας όλα αυτά τα χρόνια ως παράγοντες σωματείων, και προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν με ώρες προσωπικής δουλειάς και οικονομικά,  και όχι άτομα που τόσα χρόνια ήταν σε αμειβόμενες θέσεις. Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε και ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Σάββας Υφαντίδης που μετά από πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της Ένωσης πήρε την απόφαση να μην κατέβει, εκφράζοντας και αυτός την πίστη του πως οι ομάδες του ερασιτεχνικού θα στηρίξουν τους υποψηφίους της ομάδας του Γιώργου Γκιρτζίκη εκτιμώντας την διαχρονική παρουσία τους στα ερασιτεχνικά γήπεδα και την μεγάλη προσφορά τους.

Η ομάδα του Γιώργου Γκιρτζίκη αποτελείται από 11 υποψηφίους, ανθρώπους που είναι διαχρονικά στον χώρο και έχουν μεγάλη προσφορά, και 3 υποψηφίους για την εξελεγκτική επιτροπή. Στα «νέα» ονόματα της ομάδας ξεχωρίζουν δύο άνθρωποι με πολύ μεγάλη προσφορά στο ερασιτεχνικό που έρχονται με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στην Ένωση από ένα διαφορετικό πόστο από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, ο λόγος για την Χρυσούλα Δαλάτση και τον Ανδρέα Γκλαβίνη.

Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για της εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου:

Γιώργος Γκιρτζίκης
Νίκος Σπυριδόπουλος
Τάκης Μελισσάς
Φώτης Τσατράλης
Γιώργος Γουναρίδης
Δημήτρης Χατζηγεωργίου
Χαλίλ Ογλού Μουσταφά
Δήμος Τσιλιγγίρης
Χρυσούλα Δαλάτση
Δημήτρης Αμανατίδης
Ανδρέας Γκλαβίνης

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Χιλμή Ογλού Νεβζάτ
Νίκος Αποστολίδης
Σάββας Κατράνας

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης, ενώ μέχρι και τις εκλογές θα έχετε πλήρη ανάλυση της διαδικασίας και όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης με απόλυτη εγκυρότητα, μέσα από το ThrakiSportS.