LIVE η Β’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ και Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης

Μεταδίδει από το Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ και Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης για την 14η Αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, ενημερώνεται και για την εξέλιξη στο παιχνίδι του Στρατωνίου και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Δέκατη τέταρτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο Μπάσκετ και πρώτη για τον δεύτερο γύρο, με τον ΓΑΣ Κομοτηνή να υποδέχεται τη ΧΑΝΘ, ενώ η Ασπίδα αγωνίζεται στη Χαλκιδική με το Στρατώνι.

Ώρα 16:35 Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 14ης Αγωνιστικής είναι Αργοναύτης – Άργος Ορεστικό, Ευρώπη Πεύκοχωρίου – Πιερικός Αρχέλαος, Μαχητές Δόξα Πεύκων – Φοίνικας Λάρισας και Ανατόλια – Τιτάνες Παλαμά. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής άνοιξε την τετάρτη η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και Προμηθέα Πατρών, που έληξε με σκορ 61-86 για την ομάδα της Πάτρας.

Ώρα 16:45 Διαιτητές στην αναμέτρηση της Κομοτηνής είναι οι Παπαδόπουλος Θ. (Ημαθίας) και Τσιαπλής (Δυτ. Μακεδονίας), ενώ στο Στρατώνι οι Τζίμα και Τσιρτσιμάλης από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Ώρα 16:55 Περίπου 20 με 30 οι θεατές αυτή τη στιγμή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής. Ο κρίσιμος αγώνας του Πανθρακικού που διεξάγεται και αυτός τώρα ασφαλώς και δεν βοηθάει στο να έρθει κάποιος να δει το παιχνίδι του ΓΑΣ.

Ώρα 17:00 Πεντάδες. Για τον ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκινάνε οι Διαμαντίδης, Λεχούδης, Ντίνας, Μπεκρής και Χαλήλ. Για την ΧΑΝΘ οι Αμπατζάς, Ματενίδης, Ελευθεριάδης, Ζιάκας και Σικαλίδης.

Ώρα 17:13 Πέντε λεπτά στην Κομοτηνή και ο ΓΑΣ προηγείται με 11-8.

Ώρα 17:23 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Στρατώνι, με την Ασπίδα να βρίσκεται πίσω με 12 πόντους διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης 25-13.

Ώρα 17:25 Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με 8 πόντους διαφορά, με πολύ καλή άμυνα και με όπλο το περιφερειακό σουτ. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ 23-15.

Ώρα 17:50 Ημίχρονο στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με 6 πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ 46-40.

Ώρα 17:54 Ημίχρονο και στο Στρατώνι, με την Ασπίδα να μαζεύει λίγο τη διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης 41-34.

Ώρα 18:27 Μέσα στο παιχνίδι βρίσκεται η Ασπίδα Ξάνθης που βρίσκεται πίσω στο σκορ με 4 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης 56-52.

Ώρα 18:31 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ 61-58.

Ώρα 18:48 Ντέρμπι στο Στρατώνι. Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης 67-66, 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ώρα 18:50 Διακοπή στην Κομοτηνή. Κάποιος φίλαθλος είπε κάτι στους διαιτητές και αυτοί αποχωρούν στα αποδυτήρια και ενώ απομένουν 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα για το τέλος και το σκορ είναι 74-66 για τον ΓΑΣ.

Ώρα 18:56 Πάλεψε η Ασπίδα Ξάνθης αλλά δεν τα κατάφερε και λύγισε στο τέλος. Τελικό αποτέλεσμα: Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης 70-66.

Ώρα 19:02 Αρχίζει και πάλι το παιχνίδι στην Κομοτηνή.

Ώρα 19:12 Τέλος του παιχνιδιού στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να κερδίζει δίκαια και να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ 84-78.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τους δύο αγώνες των ομάδων τη Θράκης.