Ο διπλός στόχος για τα αδέρφια Γκαρά: Ο Δημήτρης πάει για κούπα και η Νατάσα για… Βουλή

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Είναι δυο αγαπημένα αδερφάκια και έχουν βαλθεί μέσα στο 2015 να πετύχουν στόχους που μόνο καλό θα κάνουν πέρα από τους ίδιους και στον Έβρο και ιδίως την Ορεστιάδα, από την οποία κατάγονται. Ο λόγος για τον Δημήτρη και τη Νατάσα Γκαρά.

 

Ο Δημήτρης είναι το βασικό λίμπερο του πρωτοπόρου στο ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ (μετά και την επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι της Κορινθίας αργά το βράδυ της Παρασκευής). Ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης μετά και τις τελευταίες μεταγραφές, έχει βάλει πολύ υψηλά τον πήχη, χτυπώντας στα ίσια τον Ολυμπιακό και φιλοδοξώντας να φέρει την κούπα του πρωταθλητή στον πύργο τον λευκό. 

Την ίδια περίοδο η αδερφή του Νατάσα, φιλοδοξεί να μπει στην… Βουλή. Η Νατάσα Γκαρά, γνωστή δημοσιογράφος του Βορείου Έβρου, είναι υποψήφια στις εκλογές της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, προηγείται πανελλαδικά και είναι εξαιρετικά πιθανό κατά συνέπεια να εκλέξει για πρώτη φορά βουλευτή και στον Νομό Έβρου.

Κατά συνέπεια, τα δυο αδέρφια στο ξεκίνημα του 2015 βάζουν πολύ υψηλούς στόχους. Ο ένας στον αθλητικό στίβο και η έτερη στον πολιτικό…