Α2 Γυναικών: Ήττα στα σημεία για την Ασπίδα από τα Γιάννενα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πάλεψαν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης στο κλειστό του Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου» γνωρίζοντας την ήττα με 51-66 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτριες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ είδαν από την αρχή του αγώνα τις φιλοξενούμενες να παίρνουν το προβάδισμα και σε όλη την διάρκεια του αγώνα κυνηγούσαν το σκορ. Από την μία οι εμπειρία των παικτριών του ΠΑΣ και από την άλλη κάποια παράπονα των γηπεδούχων για την διαιτητική δυάδα δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Ξάνθης να ανατρέψει το σκορ και να πετύχει μια σπουδαία νίκη που θα έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Ασπίδα.

Κορυφαία για το Ξανθιώτικο σύνολο η Μαρία Μαμαλίκατζη που σημείωσε 20 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενες είχαν σε καλή μέρα της Ντόκου, Μεντεσίδου και Παπαδοπούλου που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Δεκάλεπτα: 12-20, 25-31, 42-47, 51-66

Διαιτητές: Τσούλης-Τσανακτσίδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Χαλκίδου 4, Μεχμέτ Ουστά, Καραλίδου Σ. 2, Παπαευαγγέλου 4, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 4, Αντώνογλου 9, Μαμαλίκατζη 20, Παπαχρυσοβέργη, Ζιώγα 6(1), Καραλίδου Β. 2, Γκιρκίζα. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 13(2), Θωμά 9(1), Σαρηγιαννίδου 7, Μεντεσίδου 17, Παπαδιά, Τσακτσίρα, Παπαδοπούλου 12, Γιοπίτσα 7, Βαλάκου 1.