Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρωταθλημάτων Κ20, Κ17 και Κ15

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων. Οι αγώνες με εξαίρεση τη μέρα των εκλογών θα διεξαχθούν από την Παρασκευή (23/1) που ξεκινάει η Κ15 της Ξάνθης στη Βέροια έως και τη Δευτέρα (26/1) που αγωνίζεται η Κ17 του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Θράκης:

Για το πρωτάθλημα υποδομών Κ20 της Super League για την 20η αγωνιστική ο Πανθρακικός στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (25/1) αγωνίζεται στο Ν. Σιδηροχώρι με τον Λεβαδειακό με διαιτητές τους Δρούζα, Ραίφ και Σαμουρκασίδη από τον τοπικό σύνδεσμο Θράκης, ενώ την ίδια μέρα στις 12:00 στα Πηγάδια η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα με διαιτητές τους Κουναλάκη, Αγγελάκη και Ελευθεράκη από το σύνδεσμο Ξάνθης.

Για το πρωτάθλημα υποδομών Κ17 της Super League για την 3η αγωνιστική του 3ου γύρου η Ξάνθη στις 10:30 του Σαββάτου στα Πηγάδια υποδέχεται την Κέρκυρα με τον αγώνα να διευθύνουν οι Κακουλίδης, Λιόντος και Ευγενόπουλος από το σύνδεσμο Θράκης. Τη Δευτέρα (26/1) στο γήπεδο Μεσσούμης στις 14:00 ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με διαιτητές τους Κιγιντζή, Ζηλούδη και Χαραλαμπόπουλο από την ΕΠΣ Θράκης.

Τέλος για το πρωτάθλημα υποδομών Κ15 της Super League για την 7η αγωνιστική του 2ου γύρου η Ξάνθη στις 14:30 της Παρασκευής στο γήπεδο Διαβατού στη Βέροια αγωνίζεται με την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα που πρώτα γίνεται ο αυτός του δεύτερου γύρου, αφού αυτός του πρώτου δεν έχει οριστεί ακόμα,  με διαιτητές τους Παυλίδη, Νατσιούρα και Μοσχόπουλο από το σύνδεσμο Ημαθίας, ενώ στις 11:00 το Σάββατο ο Πανθρακικός στο γήπεδο της ένωσης Θράκης, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα με διαιτητές τους Δρακίδη, Παπαγεωργίου και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης.