Αμφίβολος για τα ευρωπαϊκά ματς της Ρόμα με την Φέγενορντ ο Τοροσίδης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σοβαρό πλήγμα για την Ρόμα με τον Ξανθιώτη αρχηγό της Εθνικής ομάδας Βασίλη Τοροσίδη να απουσιάζει για περίπου ένα μήνα από τις υποχρεώσεις των «τζιαλορόσι» καθώς  τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Ο διεθνής Ξανθιώτης αμυντικός δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι των Ρωμαίων με την Παλέρμο για το Ιταλικό πρωτάθλημα όπως και σε αυτό με την Έμπολι για το Κύπελλο, με την Ρόμα να κάνει γνωστό πως ο «Τόρο» τραυματίστηκε στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και θα απουσιάσει για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «τζιαλορόσι».

Έτσι ο Βασίλης Τοροσίδης θα χάσει τουλάχιστον τα επόμενα 5 παιχνίδια της Ρόμα για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ κρίνεται αμφίβολο αν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι της Ρόμα με την Φέγενορντ στις 19 Φεβρουαρίου στο Ολίμπικο για το Europa League, ενώ η ρεβάνς στην Ολλανδία είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι  λίγες μέρες αργότερα η Ρόμα θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στο ντέρμπι τίτλου στις 2 Μαρτίου, με το ιατρικό τιμ των Ρωμαίων να ξεκινά αγώνα δρόμου ώστε ο αμυντικός της Ρόμα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Πάντως, με βάση τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν κινδυνεύει ο αρχηγός της Εθνικής να χάσει το κρίσιμο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία στο τέλος Μαρτίου…