O Νίκος Ουσταμπασίδης στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού ενόψει Ευρώπης

Γράφει ο Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, παραμονή του μεγάλου αγώνα με την Φάτρα Ζλιν (αρχίζει στις 20.00 το βράδυ στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος και θα φέρει τον Εθνικό στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ) παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου του Εθνικού Νίκος Ουσταμπασίδης.

 

Με την κίνηση αυτή ο προπονητής του ποδοσφαιρικού Εθνικού θέλησε να δείξει ότι ο σύλλογος και όλα τα τμήματά του είναι ενωμένα και ο ένας χαίρεται με την επιτυχία του άλλου. ΆΛλωστε συχνά στους αγώνες βόλεϊ βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού και σε αυτούς του ποδοσφαίρου πηγαίνουν οι βολεϊμπολίστες.

Και οι δυο ομάδες φέτος τα πάνε περίφημα. Στο βόλεϊ ο Εθνικός βρίσκεται μια ανάσα πριν την είσοδο στην τελική ευρωπαϊκή οκτάδα ενώ πάντα είναι εντός στόχων στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ, στο λιγκ καπ όπου έχει προκριθεί στο φάιναλ φορ της άλλης εβδομάδας, ενώ δεν έχουν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις της στο κύπελλο.

Στο ποδόσφαιρο ο Εθνικός είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει μάλιστα πέντε νίκες και μόλις μια ισοπαλία μέσα στην έδρα του Άρη στην Θεσσαλονίκη, έχοντας πλέον ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και ατενίζοντας με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.