LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από τo Skoda Xanthi Arena ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός  για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ανταποκριτής μας στην Ξανθη Νεκτάριος Αμποβιανίδης  μεταδίδει…

Καλησπέρα φίλες και φίλοι απο τα Πηγάδια, οπού σε λίγη ώρα η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο από τους δυο αγώνες της φάσης των “16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Ωρα 14:11 Πολυ λίγος ο κόσμος στα Πηγάδια, με την βροχή να συνεχίζει. 

Ωρα 14:15 Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών), με βοηθούς τους Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας) και Δημήτρη Τάτση (Ηπείρου).

Ωρα 14:27 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Για την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκο επέλεξε τους: Κυριακίδη, Μπέρτο, Καρυπίδη, Γούτα, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανό, Κλέιτον, Καπετάνο, Σολτάνι, Λουσέρο.

Ωρα 14: 30 Ο Γιάννης Αναστασίου για τον Παναθηναϊκό επέλεξε τους: Κοτσόλη, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Μέντες, Δώνη, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Καρέλη.

Ωρα 14:37 Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί οι λιγοστοί φίλοι των “πράσινων’ που βρίσκονται στις εξέδρες, κυρίως απο πόλεις της Β. Ελλάδας.

Ωρα 14:45 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλτερ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ορφανίδης και Λισγάρας

Ωρα 14:49 Γαι τον Παναθηναϊκό στον πάγκο είναι οι : Στιλ, Χουχούμης, Λαγός, Μπέργκ, Ντίνας Πράνιτς, Πέτριτς

Ωρα 14: 54 Συνεχίζεται η βροχή με τον αγωνιστικό χώρο ωστόσο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

1′ Έναρξη του αγώνα

10′ Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση έως τώρα το παιχνίδι.

20′ Δυσκολεύει τις προσπάθεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων η συνεχής βροχόπτωση.

21′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Καρυπίδη να αποχωρεί τραυματίας και την θέση του να πέρνει ο Λισγάρας.

24′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Ατζαγκονυ παρότι κέρδισε το φαουλ απο τον Ομπόντο να τιμωρείται απο τον Παππά για διαμαρτυρία.

25′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για την Ξάνθη, ο Λουσέρο κάνει την πάσα στο νΚλέιτον που βγήκε απέναντι απο τον Κοτσόλη με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να κερδίζει τον Βραζιλιάνο σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για την ομάδα της Ξάνθης.

30′ Νεά καλή στιγμή για την Ξάνθη, ωραίος ελιγμός του Σολτάνι που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σουτ μέσα απο την περιοχή με τον Κοτσόλη να μπλοκάρει το αδύναμο σουτ του Αλγερινού.

 42′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ανοίγει το σκορ η Ξάνθη με υπέροχο σουτ του Λουσέρο μετά απο σέντρα του Μπέρτου. Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-0.

45′ Τέλος πρώτου μέρους.

Η Ξάνθη πέρνει αυτό που θέλει έως τώρα με το πολύ ωραίο τέρμα του Λουσέρο. Πλέον η ομάδα της Ξάνθης καλείται να κάνει καλή διαχείριση του παιχνιδιού, και να πάρει ένα καλό σκορ πρόκρισης για την ρεβάνς στην Λεωφόρο την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους στα Πηγάδια.

54′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με τον Καρέλη να κάνει το σουτ και τον κυριακίδη εύκολα να μπλοκάρει.

60′ Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τους Πέτριτς και Λαγό να περνούν στην θέση των Μέντες και Τριανταφυλλόπουλο.

61′ Κ’ιτρινη κάρτα στον Ταυλαρίδη που σταμάτησε την κόντρα του Κλέιτον με φάουλ.

64′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να περνά στην θέση του Παντελή Καπετάνου.

67′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Ζέκα να μπαίνει στην περιοχή να πιάνει το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά απο την εστία του Κυριακίδη.

71′ Κίτρινη κάρτα στον Πέτριτς για μαρκάρισμα στον Παπαστεριανό.

74′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να κάνει το γύρισμα με τον Λουσέρο να πιάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα απο αριστερό δοκάρι του Κοτσόλη.

74′  Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Αναστασίου με τον Μπέργκ να περνά στην θέση του Κλωναρίδη.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Πέτριτς να πιάνει ωραίο σουτ και τον Κυριακίδη να κάνει μια φανταστική επέμβαση στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

83′ Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα, πρώτη κίτρινη για την Ξάνθη στο παιχνίδι.

88′ Γκολ για τον Παναθηναϊκο.  Ισοφαρίζει ο Παναθηανϊκός με σουτ του Καρέλη. Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1.

90′ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Βάλτερ να περνά στην θέση του Παπαστεριανού.

92′ Κίτρινη κάρτα στον Νάνο.

93‘ Κίτρινη κάρτα στον Σολτάνι.

90‘ Τέλος αγώνα στα Πηγάδια. Τελικό αποτέλεσμα: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες με αυτό το 1-1. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ. Σε λίγο περισσότερα…