Γ’ Εθνική: Πόλεμος των παικτών της Καστοριάς με τον Ουσταμπασίδη μετά το ματς στον Έβρο

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Απίστευτα πράγματα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην Καστοριά, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να μην θέλει να κατέβει η ομάδα στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου. Οι παίκτες του διαμήνυσαν πως είναι ανεπιθύμητος. Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν, συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. και νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Αφεντούλης, ενώ ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο.

Θυμίζουμε τελικά οι «γουναράδες» ταξίδεψαν με αποστολή ανάγκης στο Σουφλί (ηττήθηκαν με 3-0 από τον Έβρο) και με ανακοίνωσή τους επισήμαναν πως αν δεν παραιτηθεί ο πρόεδρος από τη θέση του, τότε θα σταματήσουν εκείνοι από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους», ξεκαθάρισαν, αρκεί να παραιτηθεί η διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο σύλλογο και ως αποκορύφωμα τα ψεύτικα λόγια και κινήσεις του προέδρου ώστε να μη κατέβει η ομάδα στην αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου, αντίθετα με την επιθυμία σύσσωμων των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν, εξαντλήθηκε κάθε ίχνος υπομονής μας.
Γνωστοποιούμε λοιπόν πως αν ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει ακόμη το πρόεδρο δεν αποτελέσει παρελθόν, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε το θέατρο του παραλόγου και σταματάμε να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.
Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας ο πρόεδρος είχε το «θράσος» να έρθει στο προπονητικό κέντρο του Δισπηλιού παίζοντας για ακόμη μια φορά με τα όνειρα και τις προσπάθειές μας.
Αγανακτισμένοι ως ποδοσφαιριστές δεν το αφήσαμε να πει λέξη τονίζοντας του ξεκάθαρα πως αν ξαναέρθει σε προπόνηση, ή στο γήπεδο όταν υπάρχει παιχνίδι, η ομάδα δε πρόκειται να αγωνιστεί!
Ήμασταν μόνοι μας από την αρχή και μόνοι μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπούμε.
Το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας είναι η διοίκηση είναι να παραιτηθεί και να μείνει μακριά μας.

Έπειτα από τα τεκταινόμενα και με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο συζητήθηκε και η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, “η οποία ομόφωνα κρίθηκε επιεικώς απαράδεκτη, κατανοώντας βέβαια την οργή των παικτών σε πρόσωπα και καταστάσεις, δίκαια ή άδικα”. Για τον λόγο αυτό στο Διοικητικό Συμβούλιο και για λόγους ευθιξίας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου της Καστοριάς, “ο κ. Ουσταμπασίδης έθεσε την παραίτηση του από Πρόεδρος , με κοινή αποδοχή από όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. , ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στις διεργασίες για την εκλογή νέου Προέδρου και με ομόφωνη απόφαση ο κ. Ουσταμπασίδης να παραμείνει ενεργό μέλος του Συλλόγου”.
“Εν βρασμώ  ψυχής λόγω των γεγονότων που διαδραματίστηκαν το Σάββατο το μεσημέρι, πριν τη μετάβαση της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου , λανθασμένα βγήκε με ευθύνη του Υπεύθυνου Tύπου μία ανακοίνωση κατά του μέχρι σήμερα προέδρου της ομάδας, με την οποία η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν συμφωνεί και για αυτό το λόγο, με δικιά του πρωτοβουλία ο κ. Ηλιόπουλος Ανδρέας έθεσε την παραίτηση του από Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του συλλόγου. Παραμένει στο Δ.Σ. του συλλόγου και αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα”, προσθέτει η ανακοίνωση. Πέρα από τον Δημήτρη Αφεντούλη ως νέο πρόεδρο, αντιπρόεδρος ανέλαβε η Αννα Ιωσηφίδου – Παπαδοπούλου, γενικός γραμματέας ο Αλέξανδρος Ζορπίδης, ταμίας ο Σιδέρης Κατσάνος, έφορος ο Αντώνης Τατες, γενικός αρχηγός ο Ανδρέας Ηλιόπουλος και μέλη οι Βασιλική Τσάπα, Βασίλης Χριστόπουλος και Παναγιώτης Ουσταμπασίδης.