Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με την Καστοριά

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, από την ουραγό στη βαθμολογία και ελλιπή Καστοριά, ο Έβρος Σουφλίου “ξέσπασε” στο β΄ημίχρονο και επέστρεψε στις νίκες ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας και κυρίως αποκτώντας μια σχετική διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ελλιπέστατη Καστοριά, που είχε 12 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, άντεξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Έβρο Σουφλίου καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές παίρνοντας τη νίκη. Το σκορ λοιπόν για τον Έβρο άνοιξε στο 49’ ο Ερκάν, που σκόραρε μετά απο καιρό και έφτασε τα επτά στο πρωτάθλημα, ενώ στο 60’ ήταν η σειρά του Τσαπάνη να νικήσει τον Μουρατίδη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Τοπούζης που έκανε το σουτ παίρνοντας την επαναφορά, μετά από προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας από τον πορτιέρο της Καστοριάς.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Αντωνιάδης Μ. (65’ Ραφαήλ), Λαμπερνάκης, Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Ναθαναηλίδης, Αμέτ Ερκάν, Γωνιάδης, Τοπούζης (76’ Μπάμνιος)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μ. Παπαδόπουλος): Μουρατίδης, Καρανάσιος, Τσόπρας, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Δημητριάδης (88’ Γεωργαντζάς), Γανόλης, Ππαδόπουλος Μ., Γεωργιάδης