Βράζει όλη η Ξάνθη για τον Βοσκάκη εκτός από τον (περιέργως σιωπούντα) Πανόπουλο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Υπό φυσιολογικές συνθήκες, όσοι ξέρουν τον Χρήστο Πανόπουλο, θα περίμεναν να έχουν εκδοθεί όχι μία και δύο αλλά ίσως και περισσότερες από τις επτά (που είναι το ρεκόρ του) ανακοινώσεις κατά του διαιτητή Βοσκάκη. Κι όμως! Ο Χρήστος Πανόπουλος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, παρά τα δεδομένα παράπονα των θρακιωτών, έχει επιλέξει την σιωπή. Και αυτό είναι που ανησυχεί – όχι μόνο τους φίλους αλλά και τους “εχθρούς” του.

 

Αντ’ αυτού πάντως, τα βέλη τους σε βάρος του διαιτητή τα εξαπέλυσαν με αρκετά έξυπνο και διπλωματικό τρόπο ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και ο Παντελής Καπετάνος, με τις δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά το ματς στην κάμερα της Nova (αν και δεν επαναλήφθηκαν από τον πρώτο στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε).

«Δεν μπορώ να πω κάτι, δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, πολύ δυνατή για εμάς. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αυτή την προστασία. Είμαστε πολύ μικροί γι’ αυτούς, κάναμε και τα λάθη που κάναμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο Λουτσέσκου.

«Είναι η πρώτη ήττα φέτος για μας στο γήπεδό μας, όταν παίζεις μ’ αυτόν ειδικά τον αντίπαλο οι καταστάσεις είναι λιγάκι δύσκολες και δεν αναφέρομαι αγωνιστικά. Ο νοών νοείτω», είπε μεταξύ άλλων ο Καπετάνος στην κάμερα του Novasports μετά το τέλος του αγώνα.

Ωστόσο ο Χρήστος Πανόπουλος δεν έχει μιλήσει ακόμα. Εκτός και αν αυτή η εκκωφαντική σιωπή προϊονίζει ένα μεγάλο ξέσπασμα…