Οι δηλώσεις Ιγκορ και Χασομέρη μετά την ισοπαλία του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι ήταν από τη νέα εντός έδρας ισοπαλία του Πανθρακικού, αυτήν την φορά με τον Ατρόμητο, ήταν οι παίκτες του Πανθρακικού, κάτι που υποδηλώνεται και από τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του ματς οι Ιγκορ και Χασομέρης. 

Ο σκόρερ του Πανθρακικού δήλωσε: “Φυσικά και γνωρίζαμε την δυναμική του αντιπάλου μας. Είμασε στόχο να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο, αλλά αυτό δεν το καταφέραμε όσο θα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως καταβεβλημένοι και από την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια”.

Σε ερώτηση για την φάση του πέναλτι απάντησε: “Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για την διαμαρτυρία του Ατρομήτου, εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου και να σκοράρω και αυτό έκανα σήμερα. Μακάρι να είχε έρθει η νίκη”Τέλος, δεδομένου ότι προέρχεται από τραυματισμό και έπαιξε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, απάντησε ότι νιώθει καλά και σε κατάσταση να βοηθά την ομάδα.

“Χρειαζόμαστε βαθμούς και αυτός ήταν ένας ακόμα στο σακούλι που μαζεύουμε. Σήμερα, έτσι όπως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα, το καλύτερο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν αυτός ο βαθμός. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως και να πάρουμε κι άλλους”, κατέληξε ο Ιγκορ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χασομέρης σχολίασε: “Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ξεκινήσαμε δυναμικά, μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί για να αντέξουμε στην πίεση του Ατρομήτου με αποτέλεσμα να δεχτούμε και το γκολ”. 

Όσο για το τι λείπει στην ομάδα; “Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν σε κάποιο παιχνίδι για να πάρουμε το τρίποντο. Πάντα προηγούμαστε, αλλά δεν το κρατάμε μέχρι τέλους. Κρατάμε την μαχητικότητα του πρώτου ημιχρόνου και την δύναμη που δείξαμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Πλέον πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε την τετάρτη στο ματς με την Κέρκυρα”.