Δηλώσεις Ουσταμπασίδη και Κάμπος από τη συνέντευξη Τύπου στο “Βικελίδης”

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Νίκος Ουσταμπασίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πικραμένος από το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο τέλος αλλα και τυχερός που πήρε βαθμό μετά από τις ευκαιρίες που έχασαν οι “κίτρινοι”.  Από την άλλη στην ατυχία του να σκοράρει απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στάθηκε ο Πάουλο Κάμπος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ουσταμπασίδη: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί, χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεχθήκαμε πολύ πίεση από μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη θέση. Είμαστε τυχεροί αλλά και πικραμένοι που δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό για τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Είμαστε σε καλό δρόμο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για την εμφάνιση του Φυσέκη: “Μας βοήθησε. Ηταν πολύ καλή η εμφάνιση του. Ημασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε πιο νωρίς το γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του αλλά όχι για το αποτέλεσμα εμφανίσθηκε ο Πάουλο Κάμπος που έκανε λόγο στη συνέντευξη τύπου για άμεσα μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μετά τις απώλειες των Ατματσίδη και Δάρλα, που όπως τόνισε δεν αντικαταστάθηκαν.

Για την σημερινή εμφάνιση του Άρη: «Συγχαρητήρια για τον κόσμο του Άρη. Πολύς κόσμος! Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι δεν τους δώσαμε τους τρεις πόντους που αξίζανε. Δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας. Παίξαμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο, πολλές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας τους ήταν πολύ τυχερός και σε πολύ καλή μέρα. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Οι παίκτες προσπάθησαν μέχρι τέλους για την ισοπαλία για τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι κι αυτό. Μεγάλο ψέμα το σημερινό αποτέλεσμα. Πολύ καλό που τηλεοπτικά είδε ο κόσμος πόσο καλά παίξαμε και πόσες ευκαιρίες δημιουργήσουμε. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, παρ΄όλα αυτά κρατάνε υψηλό το πνεύμα τους. Πολύ περήφανος για την συμπεριφορά τους, αν και δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελα».

Για το που οφείλεται το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε το τρίποντο: «Έκαναν όλοι πολύ καλή δουλειά. Ήταν ατυχία. Ήταν μία ασυνήθιστη άτυχη μέρα. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δούλεψαν πολύ σκληρά». Για το αν υπάρχει εντολή να εκτελεί ο Σουνάς όταν λείπει ο Πόι: «Σουνάς, Παπαδόπουλος και Καπνίδης είναι οι τρεις που δοκιμάζουν στις προπονήσεις. Ένιωσα ότι ο Σουνάς ήθελε να το εκτελέσει. Πιστεύω ο σωματότυπος του τερματοφύλακα ίσως να τον επηρέασε». Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: «”Μετά το παιχνίδι με το Σουφλί μέχρι και σήμερα, είχα προγραμματίσει τρία φιλικά. Η αλλαγή όμως στη διοίκηση με ανάγκασε να τα ακύρωσω. Η ομάδα που έπαιξε με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο, θα είναι αυτή που θα παίξει και την Τετάρτη. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Θέλω να δώσω αυτοπεποίθεση στα νέα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και φυσικά να είμαστε φρέσκοι για το παιχνίδι στην Καβάλα».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ALLABOUTARIS ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΥΛΟ ΚΑΜΠΟΣ…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/0sdDoMV7PvA?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen], [iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/jKsGfnHCYIk?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]