Περίεργο νυχτερινό δημοσίευμα για το (αβέβαιο) μέλλον Λουτσέσκου στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην Ξάνθη είναι πολύ ικανοποιημένοι με το έργο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα. Τον χαρακτηρίζουν δουλευταρά τον Ρουμάνο και πιστεύουν ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε αυτόν η 7η θέση της Super League και η πρόκριση στους ”16” του Κυπέλλου.

 

Κυρίως οι διοικούντες του αναγνωρίζουν ότι αποδείχθηκε αντάξιος των προσδοκιών και έκανε γρήγορα να ξεχαστεί από τον απαιτητικό κόσμο στης Ξάνθης η απόλυση του Σάκη Τσιώλη, στην οποία είχαν αντιταχθεί στην πλειοψηφία τους οι οπαδοί. 

Προ ημερών ο συμπατριώτης και συνάδελφος του Ρουμάνου τεχνικού, Ιοάν Αντόνε, που εργάζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού (με τον οποίθο διατηρεί άριστες σχέσεις η θρακιώτικη ομάδα έχοντας παίξει και φιλικό στην αρχή της χρονιλας), δήλωσε ότι η Ξάνθη έχει κάνει πρόταση για ανανέωση στον Λουτσέσκου.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι σε αυτήν την χρονική συγκυρία, παραμονή ουσιαστικά του ματς με τον Ολυμπιακό, το sport24 σπεύδει με νυχτερινό δημοσίευμά του να αποκαλύψει (ή να “δημιουργήσει”) θέμα Λουτσέσκου, αναφέροντας ότι είναι αβέβαιο ότι θα συνεχίσει στην Ξάνθη μετά το καλοκαίρι.

“Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όσα διέρρευσε ο Αντόνε είναι βάσιμα, αλλά ο Λουτσέσκου ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του στη διοίκηση των ακριτών. Όσο για το τι προέβλεπε αυτή; Έναν ακόμη χρόνο στο τιμόνι της ΠΑΕ, με, προφανώς, καλύτερες αποδοχές”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα ρουμανικές εφημερίδες ανέφεραν ότι ο Λουστέσκου είναι κοντά σε συμφωνία με τον… Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν, αν και εφόσον φυσικά το τριφύλλι αποφασίσει να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της ομάδας.